קיש כרוב קל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קיש קל קייל. מתאים ל-4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 456 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו כרוב, אגוז מוסקט כפית, מלח כשר ופלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט כקינוח. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1226 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: קיש כרוב, קיש כרוב עם שום, ו קיש עם כרוב, עגבניות, כרישה.
הוראות
התאם מתלה תנור למצב מרכז וחימום מראש תנור ל 177°. להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה מעל חום גבוה.
הוסף כרוב ולחץ למטה עם מסננת רשת תיל כדי לצלול. מבשלים עד בקושי מכרז אבל עדיין ירוק בהיר, על 3 דקות.
להעביר כרוב למסננת ולהפעיל תחת מים קרים עד צונן. לסחוט לחות עודפת ולאחר מכן להעביר כרוב למרכז מגבת צלחת נקייה.
להפשיל מגבת כדי encase את הכרוב, ולאחר מכן לסובב את הקצוות לסחוט לחות עודפת.
העברת כרוב מיובש ללוח חיתוך ולחתוך לחתיכות 1-עד 1/2 אינץ'. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מערבבים חצי וחצי וביצים בקערה גדולה ומקציפים עד הומוגנית. מתבלים עם 1 כפית מלח וקמצוץ פלפל שחור.
מוסיפים כרוב, גבינה ואגוז מוסקט ומערבבים עם הידיים לשלב.
מניחים לחם בקערה של מעבד מזון ודופק עד פירורים עדינים מושגים. משמנים צלחת פשטידת 9 אינץ ' עמוקה או מחבת ברזל יצוק עם טוב יותר.
מוסיפים פירורי לחם ומסובבים את הצלחת בעודם רועדים לתחתית המעיל ולצדדים. זרוק פירורים נוספים.
יוצקים כרוב מילוי לתוך צלחת עוגה מוכנה.
מניחים צלחת עוגה על תבנית אפיית אלומיניום מעוטר ואופים עד המרכז הוא רק בקושי להגדיר אבל עדיין מתנועע כאשר נגע, על 35 דקות.
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר לפחות 15 דקות לפני ההגשה. קיש יכול להיות מוגש חם, בטמפרטורת החדר, או ישר מהמקרר.
יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן
צרפתי בתפריט? נסה זיווג עם בורדו, שמפניה, בורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. קרם Calvet דה בורדו ברוט rosé עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![Calvet קרם דה בורדו ברוט עלה]()
Calvet קרם דה בורדו ברוט עלה
צבע סלמון מבריק עם אף אלגנטי של פטל וקסיס. מאוד עדין ומתמשך בועות לאתר להקניט את הפה וגימור יפה של טעמים פריך, עגול, פירותי. תיהנו מ-Calvet Brut Rose בכל עת כאפריטיף, תערובת קוקטיילים, משקה בראנץ ' או לכל סיבה למסיבה.