קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות34
מגזין

קיש כרוב קל

קיש כרוב קל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קיש קל קייל. מתאים ל-4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 456 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו כרוב, אגוז מוסקט כפית, מלח כשר ופלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט כקינוח. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1226 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: קיש כרוב, קיש כרוב עם שום, ו קיש עם כרוב, עגבניות, כרישה.

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב מרכז וחימום מראש תנור ל 177°. להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
הוסף כרוב ולחץ למטה עם מסננת רשת תיל כדי לצלול. מבשלים עד בקושי מכרז אבל עדיין ירוק בהיר, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
3
להעביר כרוב למסננת ולהפעיל תחת מים קרים עד צונן. לסחוט לחות עודפת ולאחר מכן להעביר כרוב למרכז מגבת צלחת נקייה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
4
להפשיל מגבת כדי encase את הכרוב, ולאחר מכן לסובב את הקצוות לסחוט לחות עודפת.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
העברת כרוב מיובש ללוח חיתוך ולחתוך לחתיכות 1-עד 1/2 אינץ'. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
6
מערבבים חצי וחצי וביצים בקערה גדולה ומקציפים עד הומוגנית. מתבלים עם 1 כפית מלח וקמצוץ פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
חצי וחציחצי וחצי
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מוסיפים כרוב, גבינה ואגוז מוסקט ומערבבים עם הידיים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
כרובכרוב
8
מניחים לחם בקערה של מעבד מזון ודופק עד פירורים עדינים מושגים. משמנים צלחת פשטידת 9 אינץ ' עמוקה או מחבת ברזל יצוק עם טוב יותר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מוסיפים פירורי לחם ומסובבים את הצלחת בעודם רועדים לתחתית המעיל ולצדדים. זרוק פירורים נוספים.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
10
יוצקים כרוב מילוי לתוך צלחת עוגה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
11
מניחים צלחת עוגה על תבנית אפיית אלומיניום מעוטר ואופים עד המרכז הוא רק בקושי להגדיר אבל עדיין מתנועע כאשר נגע, על 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר לפחות 15 דקות לפני ההגשה. קיש יכול להיות מוגש חם, בטמפרטורת החדר, או ישר מהמקרר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

יין מומלץ: בורדו, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו לבן

צרפתי בתפריט? נסה זיווג עם בורדו, שמפניה, בורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. קרם Calvet דה בורדו ברוט rosé עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
Calvet קרם דה בורדו ברוט עלה
Calvet קרם דה בורדו ברוט עלה
צבע סלמון מבריק עם אף אלגנטי של פטל וקסיס. מאוד עדין ומתמשך בועות לאתר להקניט את הפה וגימור יפה של טעמים פריך, עגול, פירותי. תיהנו מ-Calvet Brut Rose בכל עת כאפריטיף, תערובת קוקטיילים, משקה בראנץ ' או לכל סיבה למסיבה.