קיש ללא סרטנים מאת פאם
אם יש לך גבינה שוויצרית, גבינת צ'דר חדה, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. וזה לא כזה אדיר. נסו קיש ללא סרטנים, קיש ללא סרטנים, ו קיש ללא סרטנים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). גריז צלחת אפייה 7x11 אינץ'.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ומערבבים נקניק הקרקע. מבשלים ומערבבים עד הנקניק מתפורר באופן שווה השחמה, 5 עד 10 דקות.
הסר נקניק מ מחבת ולנקז את כל אבל 2 כפות של טפטוף.
מבשלים ומערבבים בצל ופלפל בל בטפטופים שמורים עד שהתרככו, 5 עד 10 דקות.
מערבבים נקניק, בצל, פלפל, שמנת חמוצה, גבינת צ ' דר, גבינה שוויצרית, אבקת שום, רוטב פלפל חריף, מלח ופלפל שחור יחד בקערה; מערבבים ביצים מכות עד incorporated.
יוצקים תערובת לתבנית אפייה מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד הקצוות הם חום זהוב והמרכז מוגדר, 50 עד 55 דקות. אפשר להתקרר 10 דקות לפני ההגשה.