קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות4
מגזין

קיש ללא סרטנים מאת פאם

קיש ללא סרטנים מאת פאם
אם יש לך גבינה שוויצרית, גבינת צ'דר חדה, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. וזה לא כזה אדיר. נסו קיש ללא סרטנים, קיש ללא סרטנים, ו קיש ללא סרטנים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). גריז צלחת אפייה 7x11 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ומערבבים נקניק הקרקע. מבשלים ומערבבים עד הנקניק מתפורר באופן שווה השחמה, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקניק חזיר טחוןנקניק חזיר טחון
נקניקנקניק
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
הסר נקניק מ מחבת ולנקז את כל אבל 2 כפות של טפטוף.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מבשלים ומערבבים בצל ופלפל בל בטפטופים שמורים עד שהתרככו, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
בצלבצל
5
מערבבים נקניק, בצל, פלפל, שמנת חמוצה, גבינת צ ' דר, גבינה שוויצרית, אבקת שום, רוטב פלפל חריף, מלח ופלפל שחור יחד בקערה; מערבבים ביצים מכות עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חריףרוטב חריף
גבינת צ ' דרגבינת צ ' דר
אבקת שוםאבקת שום
פלפל שחורפלפל שחור
גבינה שוויצריתגבינה שוויצרית
פלפלפלפל
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
נקניקנקניק
בצלבצל
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
יוצקים תערובת לתבנית אפייה מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
אופים בתנור שחומם מראש עד הקצוות הם חום זהוב והמרכז מוגדר, 50 עד 55 דקות. אפשר להתקרר 10 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור