קיש נקניק-ו-גריסים
קיש נקניק- גשו לסופר וקנו פלפל טחון, מרק עוף, קמח תירס, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 10 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו גרגרי נקניק וביצה, גריסים עם נקניק, ו שרימפס, נקניקיות ודגנים. (מתכונים דומים).
הוראות
הפשרה תרד; לנקז היטב, לחיצה בין מגבות נייר.
מבשלים נקניק במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, 5 דקות או עד נקניק מתפורר והוא כבר לא ורוד; להסיר מחבת, ולנקז.
מביאים מרק, שמנת ומלח לרתיחה בסיר גדול על חום בינוני גבוה. בהדרגה לטאטא שיבולת שועל, ולחזור לרתיחה. לכסות, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים, לטאטא מדי פעם, 12 עד 15 דקות או עד מעובה.
הסר מהחום; מערבבים אסיאגו, פלפל, ו 3/4 כוס צ ' דר עד מותך. (
בהדרגה מערבבים על רבע שיבולת שועל חמה לביצים; מערבבים תערובת ביצים לתוך גריסים חמים הנותרים. מערבבים בתרד ונקניקיות עד מעורבב.
מפזרים תחתית וצדדים של צלחת עוגת צלחת עמוקה משומנת קלות 10 אינץ ' עם קמח תירס. תערובת גרגירי כפית לצלחת עוגה; מפזרים גבינת צ ' דר שנותרה.
אופים ב 350 במשך 55 דקות או עד סט.
הסר מהתנור כדי מתלה חוט, מגניב 30 דקות.
כדי להקפיא: להכין מתכון לפי הוראות דרך צעד לכסות בחוזקה עם לעטוף פלסטיק רדיד אלומיניום כבד חובה.
שים קיש ב 2-גל. שקית מקפיא מפלסטיק. להקפיא עד 1 חודש. הפשרה במקרר 24 שעות.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות, ואופים לפי ההוראות.
הערה: המתכון ניתן להכפיל ואפה בתבנית אפייה 13-x 9 אינץ ' במשך 1 שעה.