קיש סרטן
קיש סרטן המתכון יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 4 שעות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 477 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו עירית, תיבול מאכלי ים כמו של פול פרודום, גבינה שוויצרית גסה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 512 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. נסו קיש סרטן, קיש סרטן II, ו קיש סרטן אני (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד קמח, חמאה, קיצור ומלח בקערה עם קצות האצבעות שלך או בלנדר מאפה (או דופק במעבד מזון) רק עד שרוב התערובת דומה ארוחה גסה עם כמה גושי חמאה בגודל אפונה בערך.
טפטוף באופן שווה עם 3 כפות מי קרח ומערבבים בעדינות עם מזלג (או דופק במעבד) עד משולב.
לסחוט קומץ קטן: אם זה לא מחזיק יחד, להוסיף עוד מי קרח, 1/2 כף בכל פעם, ערבוב (או פועם) עד רק משולב, ואז לבדוק שוב. (לא overwork תערובת, או מאפה יהיה קשה.)
הפוך את התערובת על משטח עבודה ולחלק ל 4 מנות. עם העקב של היד שלך, למרוח כל חלק פעם או פעמיים בתנועה קדימה כדי לעזור להפיץ שומן. לאסוף בצק יחד עם מגרד ולחץ לתוך כדור, ואז להשתטח לתוך דיסק 4 אינץ'. בצק צונן, עטוף בניילון נצמד, עד חברה, לפחות 1 שעה.
מרדדים את הבצק לתוך סיבוב 12 אינץ ' על משטח מקומח קלות עם מערוך מקומח ומתאים לצלחת עוגה. לקצץ בצק עודף, עוזב 1/2 אינץ ' overhang, ולאחר מכן לקפל את הבליטה תחת מאפה ולחץ על שולי צלחת העוגה כדי לחזק קצה. Decoratively קצה crimp ו קלות זין התחתון ואת הצד של פגז עם מזלג. להירגע עד המשרד, כ -30 דקות.
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 191°.
פגז קו עם רדיד ולמלא עם משקולות עוגה.
אופים עד מאפה הוא זהוב חיוור לאורך שפת ולהגדיר מתחת לסכל, כ 20 דקות. בזהירות להסיר רדיד ומשקולות ואופים פגז עד למטה בצד הם זהב חיוור, על 10 דקות יותר. מגניב לחלוטין בצלחת עוגה על מדף, כ -20 דקות.
אם באמצעות רגל סרטן, לפרוץ דרך פגז עם סכין כבד גדול לחתוך בשר לחתיכות 1/2 אינץ'. להשליך פגז.
להקציף יחד ביצים, שמנת, עשבי תיבול, תיבול מאכלי ים, מלח, פלפל, אגוז מוסקט, ולאחר מכן מערבבים בגבינות ו crabmeat.
יוצקים לתוך קרום prebaked ואופים עד מילוי פחזניות והוא כבר לא מתנדנד במרכז כאשר קיש הוא מזועזע בעדינות, 40 עד 50 דקות. מגניב בצלחת עוגה על מתלה 15 דקות.
הבצק יכול להיות מקורר עד 1 יום.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 10 דקות לפני מתגלגל החוצה.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הן אפשרויות נהדרות עבור רכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה GEN5 עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.
![GEN5 שרדונה]()
GEN5 שרדונה
שרדונה ידידותי מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, קמצוץ שמנת וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת לעזוב את הארץ במצב טוב יותר עבור הבאדור.