קיש עוף שמנת חמוצה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל שמנת חמוצה קיש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 390 קלוריות. 64 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. אם יש לכם אגוז מוסקט הקרקע, פלפל, שמנתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: קיש עוף שמנת חמוצה, קיש עוף שמנת חמוצה, ו עוד עוף שמנת חמוצה.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C) ומניחים צלחת פאי 9 אינץ ' עם קרום עוגה מופשר; מקררים עד מוכן למלא.
מחממים שמן זית במחבת בינונית על חום גבוה בינוני.
בצל מטגן ופלפל פעמון במשך 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים קמח, ואז מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות נוספות. לבסוף, מערבבים עוף, מלח, אגוז מוסקט ופלפל ומערבבים היטב.
מורחים תערובת עוף על החלק התחתון של קליפת העוגה הבלתי מוסווית, ומעל עם גבינת צ ' דר וגבינה שוויצרית. בקערה קטנה מקציפים יחד את קצב הביצה, חלב ושמנת חמוצה ושופכים תערובת על תערובת עוף.
אופים ב 400 מעלות F (200 מעלות C) במשך 20 דקות, ואז להפחית את הטמפרטורה ל 350 מעלות F (175 מעלות C) ואופים במשך 30 עד 35 דקות נוספות, או עד סכין מוכנס לתוך העוגה יוצא נקי.