המתכון קיש פטריות בר עם קרום אגוז יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 2 שעות ו 10 דקות. מתכון זה משמש 8. מנה אחת מכילה 770 קלוריות, 29 גרם חלבון, ו 60 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 30% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם גבינת מהון, מלח ים ופלפל, פטרוזיליה שטוחה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה עובד טוב כמנה עיקרית די יקרה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון של 60%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון ירקות עשבים בקיש פטה עם קרום אורז בר, קיש קייל וביצה עם קרום אגוז פנקו, ו קיש פטריות ותרד בקרום שיבולת שועל.
הוראות
1
לקרום: מחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.דופקים יחד את אגוזי המלך, הקמח, הסוכר והמלח לארוחה משובחת במעבד מזון. דופקים פנימה את החמאה עד שהיא יוצרת בצק פירורי. לחץ לתחתית ולמעלה על דפנות תבנית קפיצית בגודל 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מקלות קינמון קצרים
הודו מבושל מגורר (או עוף)
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים על תבנית עם נייר אפייה ואופים עד להשחמה קלה, 15 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מוציאים ומניחים להתקרר.
4
למילוי: הורידו את טמפרטורת התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את פטריות הבר, הפטריות הלבנות ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהם רכים, כ -5 דקות. מנמיכים את האש לבינונית; מוסיפים את החמאה, שאלוט וטימין. מבשלים תוך כדי ערבוב תדיר עד שהפטריות רכות, כ -10 דקות נוספות. התאימו את התיבול והניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
למרקם חלק וניתן למריחה
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
הודו מבושל מגורר (או עוף)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
7
שלבו את גבינות הפרמזן והקומה בקערה קטנה והניחו בצד. מפזרים מחצית מהפטריות ומחצית הגבינה באופן שווה על הקרום. בקערה גדולה מקציפים יחד את הביצים, החלב והשמנת הכבדה עד לקבלת תערובת חלקה ומקציפה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
Comte
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
יוצקים מחצית מתערובת הביצים על הפטריות. חוזרים על הפעולה עם שאר הפטריות ותערובת הביצים ומעליהם את הגבינה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
9
אופים את הקיש עד להזהבה מעל ופשוט מתייצבים עם מעט התנודדות במרכז, 50 עד 60 דקות. הפעל סכין חיתוך נקייה בין הקרום לתבנית להפרדה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
רול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
תן להתקרר מעט, בערך 25 דקות.
11
מקשטים את הקיש בפטרוזיליה. הסר בזהירות את טבעת התבנית הקפיצית.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
12
חותכים את הקיש לטריזים ומגישים חם או בטמפרטורת החדר עם ירקות פריכים.
ניתן לשלב קיש עם יין מבעבע, שמפניה ובורדו. גם אם אתם לא מכינים מימוזות, יין מבעבע נהדר עם ביצים משתי סיבות. אחד, אם אתה אוכל ביצים מוקדם ביום, יין מבעבע יש פחות אלכוהול. שנית, הוא מנקה את החיך, וזה חשוב מכיוון שידוע כי החלמון מצפה את החיך. מוסקטו ורוד מבעבע יחף עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
יחף שמפניה ורוד מוסקטו
מוסקטו ורוד מבעבע יחף מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. מוגש הכי טוב צונן (36-40 מעלות פרנהייט), זה תוסס יש ניחוחות וטעמים של יסמין כתום מנדרינית משלימים פטל אדום, תות ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!