המתכון קיש פטריות בר עם קרום אגוז יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 2 שעות ו 10 דקות. מתכון זה משמש 8. מנה אחת מכילה 770 קלוריות, 29 גרם חלבון, ו 60 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 30% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם גבינת מהון, מלח ים ופלפל, פטרוזיליה שטוחה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה עובד טוב כמנה עיקרית די יקרה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון של 60%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון ירקות עשבים בקיש פטה עם קרום אורז בר, קיש קייל וביצה עם קרום אגוז פנקו, ו קיש פטריות ותרד בקרום שיבולת שועל.
הוראות
1
לקרום: מחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.דופקים יחד את אגוזי המלך, הקמח, הסוכר והמלח לארוחה משובחת במעבד מזון. דופקים פנימה את החמאה עד שהיא יוצרת בצק פירורי. לחץ לתחתית ולמעלה על דפנות תבנית קפיצית בגודל 9 אינץ'.
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
מניחים על תבנית עם נייר אפייה ואופים עד להשחמה קלה, 15 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
3
מוציאים ומניחים להתקרר.
4
למילוי: הורידו את טמפרטורת התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
5
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים את פטריות הבר, הפטריות הלבנות ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהם רכים, כ -5 דקות. מנמיכים את האש לבינונית; מוסיפים את החמאה, שאלוט וטימין. מבשלים תוך כדי ערבוב תדיר עד שהפטריות רכות, כ -10 דקות נוספות. התאימו את התיבול והניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
שמנת מתוקה נוספת
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
7
שלבו את גבינות הפרמזן והקומה בקערה קטנה והניחו בצד. מפזרים מחצית מהפטריות ומחצית הגבינה באופן שווה על הקרום. בקערה גדולה מקציפים יחד את הביצים, החלב והשמנת הכבדה עד לקבלת תערובת חלקה ומקציפה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
Comte
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
תערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
ניתן לשלב קיש עם יין מבעבע, שמפניה ובורדו. גם אם אתם לא מכינים מימוזות, יין מבעבע נהדר עם ביצים משתי סיבות. אחד, אם אתה אוכל ביצים מוקדם ביום, יין מבעבע יש פחות אלכוהול. שנית, הוא מנקה את החיך, וזה חשוב מכיוון שידוע כי החלמון מצפה את החיך. מוסקטו ורוד מבעבע יחף עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
יחף שמפניה ורוד מוסקטו
מוסקטו ורוד מבעבע יחף מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. מוגש הכי טוב צונן (36-40 מעלות פרנהייט), זה תוסס יש ניחוחות וטעמים של יסמין כתום מנדרינית משלימים פטל אדום, תות ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!