קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות21
מגזין

קיש פטריות בר עם קרום אגוז

קיש פטריות בר עם קרום אגוז
המתכון קיש פטריות בר עם קרום אגוז יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 2 שעות ו 10 דקות. מתכון זה משמש 8. מנה אחת מכילה 770 קלוריות, 29 גרם חלבון, ו 60 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 30% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם גבינת מהון, מלח ים ופלפל, פטרוזיליה שטוחה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה עובד טוב כמנה עיקרית די יקרה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון של 60%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון ירקות עשבים בקיש פטה עם קרום אורז בר, קיש קייל וביצה עם קרום אגוז פנקו, ו קיש פטריות ותרד בקרום שיבולת שועל.

הוראות

1
לקרום: מחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.דופקים יחד את אגוזי המלך, הקמח, הסוכר והמלח לארוחה משובחת במעבד מזון. דופקים פנימה את החמאה עד שהיא יוצרת בצק פירורי. לחץ לתחתית ולמעלה על דפנות תבנית קפיצית בגודל 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים על תבנית עם נייר אפייה ואופים עד להשחמה קלה, 15 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מוציאים ומניחים להתקרר.
4
למילוי: הורידו את טמפרטורת התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את פטריות הבר, הפטריות הלבנות ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהם רכים, כ -5 דקות. מנמיכים את האש לבינונית; מוסיפים את החמאה, שאלוט וטימין. מבשלים תוך כדי ערבוב תדיר עד שהפטריות רכות, כ -10 דקות נוספות. התאימו את התיבול והניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
7
שלבו את גבינות הפרמזן והקומה בקערה קטנה והניחו בצד. מפזרים מחצית מהפטריות ומחצית הגבינה באופן שווה על הקרום. בקערה גדולה מקציפים יחד את הביצים, החלב והשמנת הכבדה עד לקבלת תערובת חלקה ומקציפה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ComteComte
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
יוצקים מחצית מתערובת הביצים על הפטריות. חוזרים על הפעולה עם שאר הפטריות ותערובת הביצים ומעליהם את הגבינה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
9
אופים את הקיש עד להזהבה מעל ופשוט מתייצבים עם מעט התנודדות במרכז, 50 עד 60 דקות. הפעל סכין חיתוך נקייה בין הקרום לתבנית להפרדה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
תן להתקרר מעט, בערך 25 דקות.
11
מקשטים את הקיש בפטרוזיליה. הסר בזהירות את טבעת התבנית הקפיצית.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
12
חותכים את הקיש לטריזים ומגישים חם או בטמפרטורת החדר עם ירקות פריכים.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק

מרכיבים

1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת קומטה או מהון מגורדתגבינת קומטה או מהון מגורדת340פלפל האבנרופטריות לבנות או קרמיני, פרוסות דקפטריות לבנות או קרמיני, פרוסות דק3larges(חלקית &)(חלקית &)3151 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2קרום: פירורי קרקר גרהםפטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחים, לקישוטפטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחים, לקישוט1גבינת פרמזן מגוררתטימין טרי קצוץטימין טרי קצוץ8קצת קישואים קצוציםירקות פריכים, להגשהירקות פריכים, להגשה1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)454פלפל האבנרופטריות בר מעורבות, כמו צדפה, שיטאקי וחצוצרהפטריות בר מעורבות, כמו צדפה, שיטאקי וחצוצרה3קרום: פירורי קרקר גרהםסטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק7891 לב מפאלדי טרי אם אפשרפרמזן מגוררתפרמזן מגוררת1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)מלח משובחמלח משובח8קצת קישואים קצוציםמלח ים ופלפל טחון טרימלח ים ופלפל טחון טרי2שאלוט, טחוןשאלוט, טחון2קרום: פירורי קרקר גרהםתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה1stickחמאה לא מלוחה, חתוכה לחתיכות 1 אינץחמאה לא מלוחה, חתוכה לחתיכות 1 אינץ3קרום: פירורי קרקר גרהםחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרמקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת

יין מומלץ: יין מבעבע, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו, בורדו לבן

ניתן לשלב קיש עם יין מבעבע, שמפניה ובורדו. גם אם אתם לא מכינים מימוזות, יין מבעבע נהדר עם ביצים משתי סיבות. אחד, אם אתה אוכל ביצים מוקדם ביום, יין מבעבע יש פחות אלכוהול. שנית, הוא מנקה את החיך, וזה חשוב מכיוון שידוע כי החלמון מצפה את החיך. מוסקטו ורוד מבעבע יחף עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
יחף שמפניה ורוד מוסקטו
יחף שמפניה ורוד מוסקטו
מוסקטו ורוד מבעבע יחף מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. מוגש הכי טוב צונן (36-40 מעלות פרנהייט), זה תוסס יש ניחוחות וטעמים של יסמין כתום מנדרינית משלימים פטל אדום, תות ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!