קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות21
מגזין

קיש פטריות בר עם קרום אגוז

קיש פטריות בר עם קרום אגוז
המתכון קיש פטריות בר עם קרום אגוז יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 2 שעות ו 10 דקות. מתכון זה משמש 8. מנה אחת מכילה 770 קלוריות, 29 גרם חלבון, ו 60 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 30% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם גבינת מהון, מלח ים ופלפל, פטרוזיליה שטוחה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה עובד טוב כמנה עיקרית די יקרה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון של 60%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון ירקות עשבים בקיש פטה עם קרום אורז בר, קיש קייל וביצה עם קרום אגוז פנקו, ו קיש פטריות ותרד בקרום שיבולת שועל.

הוראות

1
לקרום: מחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.דופקים יחד את אגוזי המלך, הקמח, הסוכר והמלח לארוחה משובחת במעבד מזון. דופקים פנימה את החמאה עד שהיא יוצרת בצק פירורי. לחץ לתחתית ולמעלה על דפנות תבנית קפיצית בגודל 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
מניחים על תבנית עם נייר אפייה ואופים עד להשחמה קלה, 15 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
3
מוציאים ומניחים להתקרר.
4
למילוי: הורידו את טמפרטורת התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
5
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים את פטריות הבר, הפטריות הלבנות ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהם רכים, כ -5 דקות. מנמיכים את האש לבינונית; מוסיפים את החמאה, שאלוט וטימין. מבשלים תוך כדי ערבוב תדיר עד שהפטריות רכות, כ -10 דקות נוספות. התאימו את התיבול והניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
7
שלבו את גבינות הפרמזן והקומה בקערה קטנה והניחו בצד. מפזרים מחצית מהפטריות ומחצית הגבינה באופן שווה על הקרום. בקערה גדולה מקציפים יחד את הביצים, החלב והשמנת הכבדה עד לקבלת תערובת חלקה ומקציפה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ComteComte
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
יוצקים מחצית מתערובת הביצים על הפטריות. חוזרים על הפעולה עם שאר הפטריות ותערובת הביצים ומעליהם את הגבינה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
9
אופים את הקיש עד להזהבה מעל ופשוט מתייצבים עם מעט התנודדות במרכז, 50 עד 60 דקות. הפעל סכין חיתוך נקייה בין הקרום לתבנית להפרדה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
תן להתקרר מעט, בערך 25 דקות.
11
מקשטים את הקיש בפטרוזיליה. הסר בזהירות את טבעת התבנית הקפיצית.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
12
חותכים את הקיש לטריזים ומגישים חם או בטמפרטורת החדר עם ירקות פריכים.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק

מרכיבים

1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת קומטה או מהון מגורדתגבינת קומטה או מהון מגורדת340דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטריות לבנות או קרמיני, פרוסות דקפטריות לבנות או קרמיני, פרוסות דק3largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)3151 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחים, לקישוטפטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחים, לקישוט12 כפיות אבקת שוםטימין טרי קצוץטימין טרי קצוץ8שרימפס וורידיםירקות פריכים, להגשהירקות פריכים, להגשה1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטריות בר מעורבות, כמו צדפה, שיטאקי וחצוצרהפטריות בר מעורבות, כמו צדפה, שיטאקי וחצוצרה33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר7891 לב מפאלדי טרי אם אפשרפרמזן מגוררתפרמזן מגוררת1חתיכות טופי הית' ברמלח משובחמלח משובח8שרימפס וורידיםמלח ים ופלפל טחון טרימלח ים ופלפל טחון טרי2שאלוט, טחוןשאלוט, טחון23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי1stickחמאה לא מלוחה, חתוכה לחתיכות 1 אינץחמאה לא מלוחה, חתוכה לחתיכות 1 אינץ33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח3551 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת

יין מומלץ: יין מבעבע, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו, בורדו לבן

ניתן לשלב קיש עם יין מבעבע, שמפניה ובורדו. גם אם אתם לא מכינים מימוזות, יין מבעבע נהדר עם ביצים משתי סיבות. אחד, אם אתה אוכל ביצים מוקדם ביום, יין מבעבע יש פחות אלכוהול. שנית, הוא מנקה את החיך, וזה חשוב מכיוון שידוע כי החלמון מצפה את החיך. מוסקטו ורוד מבעבע יחף עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
יחף שמפניה ורוד מוסקטו
יחף שמפניה ורוד מוסקטו
מוסקטו ורוד מבעבע יחף מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. מוגש הכי טוב צונן (36-40 מעלות פרנהייט), זה תוסס יש ניחוחות וטעמים של יסמין כתום מנדרינית משלימים פטל אדום, תות ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!