קיש פטריות לוריין
קיש פטריות לוריין דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. , אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה 380 קלוריות , 15 גרם חלבון ו -28 גרם שומן . אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו קרם חצי-חצי, רצועות בייקון, מעטפת מאפה לא אפוי, ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון ספונקולרי של 39% , המנה הזו לא כל כך אדירה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם קיש רפרפת קלאסי לוריין , קיש בצל ופטריות מקורמל , וקיש כרישה ופטריות .
הוראות
מרפדים קליפת מאפה לא דקורה בעובי כפול של נייר כסף כבד.
אופים ב-450 מעלות למשך 8 דקות.
הסר נייר כסף; לאפות 5 דקות יותר.
מוציאים מהתנור; להפחית את החום ל-375 מעלות.
בינתיים, במחבת קטנה מטגנים פטריות ובצל בחמאה עד לריכוך. בקערה גדולה טורפים את הביצים, השמנת והפלפל. בעזרת כף מחוררת מעבירים את הפטריות והבצל לתערובת הביצים. מערבבים פנימה גבינה ובייקון.
יוצקים לקרום. מכסים את הקצוות בצורה רופפת בנייר כסף.
אופים 30-35 דקות או עד שסכין הננעצת ליד המרכז יוצא נקי.
מניחים לעמוד 5 דקות לפני החיתוך.