קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות4
מגזין

קיש פטריות לוריין

קיש פטריות לוריין
קיש פטריות לוריין דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. , אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה 380 קלוריות , 15 גרם חלבון ו -28 גרם שומן . אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו קרם חצי-חצי, רצועות בייקון, מעטפת מאפה לא אפוי, ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון ספונקולרי של 39% , המנה הזו לא כל כך אדירה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם קיש רפרפת קלאסי לוריין , קיש בצל ופטריות מקורמל , וקיש כרישה ופטריות .

הוראות

1
מרפדים קליפת מאפה לא דקורה בעובי כפול של נייר כסף כבד.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשיםדובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פפיטה קלויות2 כפות פפיטה קלויות
2
אופים ב-450 מעלות למשך 8 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סל חצי ליטר מלא תותים בשלים, כ-1 קילו, קלופים וחצויים או לרבעיםסל חצי ליטר מלא תותים בשלים, כ-1 קילו, קלופים וחצויים או לרבעים
3
הסר נייר כסף; לאפות 5 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
סל חצי ליטר מלא תותים בשלים, כ-1 קילו, קלופים וחצויים או לרבעיםסל חצי ליטר מלא תותים בשלים, כ-1 קילו, קלופים וחצויים או לרבעים
2 כפות פפיטה קלויות2 כפות פפיטה קלויות
4
מוציאים מהתנור; להפחית את החום ל-375 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
סל חצי ליטר מלא תותים בשלים, כ-1 קילו, קלופים וחצויים או לרבעיםסל חצי ליטר מלא תותים בשלים, כ-1 קילו, קלופים וחצויים או לרבעים
5
בינתיים, במחבת קטנה מטגנים פטריות ובצל בחמאה עד לריכוך. בקערה גדולה טורפים את הביצים, השמנת והפלפל. בעזרת כף מחוררת מעבירים את הפטריות והבצל לתערובת הביצים. מערבבים פנימה גבינה ובייקון.
מרכיבים שתצטרך
מרק עגבניות שמנתמרק עגבניות שמנת
מלח דק גדולמלח דק גדול
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
רוטב עוף מרוכזרוטב עוף מרוכז
חוטי זעפרן או 1 כפית כורכום טחוןחוטי זעפרן או 1 כפית כורכום טחון
ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
שדי פסיון אם קטנים)שדי פסיון אם קטנים)
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וחתוכים ל-1/8אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וחתוכים ל-1/8
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4 שדי פסיון גדולים, הוסרו מהעצם עם עור וקצה כנף מחוברים (שימוש4 שדי פסיון גדולים, הוסרו מהעצם עם עור וקצה כנף מחוברים (שימוש
1/2 כוס סוכר (3 1/2 אונקיות)1/2 כוס סוכר (3 1/2 אונקיות)
6
יוצקים לקרום. מכסים את הקצוות בצורה רופפת בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
סוג של אגוזיםסוג של אגוזים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פפיטה קלויות2 כפות פפיטה קלויות
7
אופים 30-35 דקות או עד שסכין הננעצת ליד המרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
סל חצי ליטר מלא תותים בשלים, כ-1 קילו, קלופים וחצויים או לרבעיםסל חצי ליטר מלא תותים בשלים, כ-1 קילו, קלופים וחצויים או לרבעים
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
8
מניחים לעמוד 5 דקות לפני החיתוך.