. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם פלפל, פרחי ברוקולי, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. , שהוא מוצק. נסו קיש תרד ופטריות עם פטריות שיטאקה, תרד עם פטריות שיטאקה, ו תרד מוקרם עם פטריות שיטאקה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
צלחת פאי בגודל 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
3
ממיסים חמאה במחבת גדולה על חום בינוני; מבשלים ומערבבים בצל ירוק ושום עד בצל ירוק מתרככים, כ 5 דקות. מבשלים ומערבבים בייקון הודו בתערובת הבצל הירוק עד ריחני.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגורר
בייקון הודו
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מערבבים תרד, פטריות שיטאקה, וברוקולי לתערובת בצל ירוק; מבשלים ומערבבים ירקות עד שהתרכך, 5 עד 7 דקות.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות; מפזרים 1/2 גבינת צ ' דר כוס מעל החלק העליון של הקיש ואופים 10 דקות נוספות. מכסים קיש בנייר אלומיניום ואופים עד שקיש מוגדר וקיסם שיניים מוכנס לתוך הקיש יוצא נקי, כ -10 דקות יותר.