קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות93
מגזין

קישואים בגריל ופיצת עשבי תיבול

קישואים בגריל ופיצת עשבי תיבול
קישואים בגריל והרב Pizzan הוא צמחוני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 52 גרם חלבון 49 גרם של שומן, וסך הכל 1128 קלוריות. אם יש לך קישואים, שמן זית, חומץ יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מושלם עבור יום העצמאות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: קישואים בגריל עם מלח עשב ופטה, פיצה בגריל עם הריסאן וסלט עשבי תיבול, ו פיצת עשב בגריל עם Mozzarellan מעושן ובזיליקום.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
שים את המים והסוכר בקערה של מערבל לעמוד ומפזרים את השמרים על גבי; תן לנוח עד בועות התערובת, על 5 עד 10 דקות. בינתיים, לטאטא יחד את הקמח והמלח בקערה גדולה כדי לשבור את כל גושים. כאשר השמרים מוכנים, מוסיפים את תערובת הקמח ושמן זית ומערבבים, באמצעות וו בצק, במהירות הנמוכה ביותר עד שהבצק נראה מגורר, כ -1 עד 2 דקות. להגדיל את המהירות בינוני ולהמשיך לערבב עד הבצק הוא חלק וגמיש מאוד, (אתה צריך להיות מסוגל למתוח אותו 2 עד 3 אינץ ' מבלי לשבור), על 6 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
להפוך את הבצק מתוך המיקסר, ליצור אותו לכדור, ולשים לתוך קערה גדולה, משומנת ערבוב. הפעל כדי מעיל את הבצק בשמן ואז לכסות עם מגבת נקייה, לחה, ולתת לנוח במקום חם עד שהוא מכפיל את הגודל, על 30 עד 45 דקות. (לחלופין, מקררים את הבצק ומניחים לעלייה של 12 עד 24 שעות לפני השימוש.) אגרוף הבצק למטה צורה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1
מחממים את הגריל לגובה בינוני (כ -375 מעלות F) ומשפשפים את הסורג במגבת טבולה בשמן.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2
מוסיפים 2 כפות שמן זית וקישואים לקערה גדולה וזורקים למעיל. גריל קישואים, מכוסה, פונה לעתים רחוקות, עד מכרז חרוך, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מעבירים את הקישואים המבושלים לקערה ומוסיפים את חומץ היין האדום ואת פתיתי הפלפל האדום. מתבלים במלח ובפלפל, טועמים וזורקים למעיל. להפריש עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
מחממים את הגריל לגובה בינוני (כ -375 מעלות F) ומשפשפים את הסורג במגבת טבולה בשמן.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2
שמן את הידיים, לשים חצי מהבצק (כ 1 פאונד) על פיסת נייר קלף, ולחץ על הבצק לתוך מלבן על 1/4 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
3
טפטוף הבצק עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
4
להניח את הבצק, בצד משומן למטה, על הגריל ולהסיר את נייר הקלף. גריל את הבצק עד חום זהוב, קלוי, סימני גריל טופס בתחתית, על 2 עד 3 דקות. הפוך את הבצק, מברשת עם 1 כף שמן העליון עם חצי המוצרלה. מכסים חצי מקישואים וחצי מגבינת העז. לסגור את הגריל, לבדוק ולהסתובב לפי הצורך כדי למנוע צריבה, עד הבצק הוא חרוך קלות גבינה נמס, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
5
מעבירים את הפיצה ללוח חיתוך, למעלה עם חצי מעלי הבזיליקום, וחצי מהעגבניות המיובשות, ומגישים. אני חוזר להכין פיצה שנייה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות מצנצנתעגבניות מיובשות מצנצנת
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך

מרכיבים

7דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.מנות שמרים יבשים פעיליםמנות שמרים יבשים פעילים16largesעלי בזיליקום קרועיםעלי בזיליקום קרועים4שרימפס וורידיםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גבינת עיזים, מתפוררתגבינת עיזים, מתפוררת1אוראו ממולאים כפולים1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי1אוראו ממולאים כפוליםתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד2חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד12 כפיות אבקת שוםבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן זית, ועוד באח גרילשמן זית, ועוד באח גריל33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן זית, בתוספת שמן לטפטוףשמן זית, בתוספת שמן לטפטוף340דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גבינת מוצרלה חלקית, פרוסה לפרוסות בעובי 1/4 אינץגבינת מוצרלה חלקית, פרוסה לפרוסות בעובי 1/4 אינץ1אוראו ממולאים כפוליםבצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'2חתיכות טופי הית' בר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרעגבניות מיובשותעגבניות מיובשות3151 לב מפאלדי טרי אם אפשרטיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קישואים, גזוז וחתוך על הטיה לפרוסות 1/2 אינץקישואים, גזוז וחתוך על הטיה לפרוסות 1/2 אינץ