קישואים בגריל ופיצת עשבי תיבול
קישואים בגריל והרב Pizzan הוא צמחוני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 52 גרם חלבון 49 גרם של שומן, וסך הכל 1128 קלוריות. אם יש לך קישואים, שמן זית, חומץ יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מושלם עבור יום העצמאות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: קישואים בגריל עם מלח עשב ופטה, פיצה בגריל עם הריסאן וסלט עשבי תיבול, ו פיצת עשב בגריל עם Mozzarellan מעושן ובזיליקום.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
שים את המים והסוכר בקערה של מערבל לעמוד ומפזרים את השמרים על גבי; תן לנוח עד בועות התערובת, על 5 עד 10 דקות. בינתיים, לטאטא יחד את הקמח והמלח בקערה גדולה כדי לשבור את כל גושים. כאשר השמרים מוכנים, מוסיפים את תערובת הקמח ושמן זית ומערבבים, באמצעות וו בצק, במהירות הנמוכה ביותר עד שהבצק נראה מגורר, כ -1 עד 2 דקות. להגדיל את המהירות בינוני ולהמשיך לערבב עד הבצק הוא חלק וגמיש מאוד, (אתה צריך להיות מסוגל למתוח אותו 2 עד 3 אינץ ' מבלי לשבור), על 6 עד 10 דקות.
להפוך את הבצק מתוך המיקסר, ליצור אותו לכדור, ולשים לתוך קערה גדולה, משומנת ערבוב. הפעל כדי מעיל את הבצק בשמן ואז לכסות עם מגבת נקייה, לחה, ולתת לנוח במקום חם עד שהוא מכפיל את הגודל, על 30 עד 45 דקות. (לחלופין, מקררים את הבצק ומניחים לעלייה של 12 עד 24 שעות לפני השימוש.) אגרוף הבצק למטה צורה לפי הצורך.
מחממים את הגריל לגובה בינוני (כ -375 מעלות F) ומשפשפים את הסורג במגבת טבולה בשמן.
מוסיפים 2 כפות שמן זית וקישואים לקערה גדולה וזורקים למעיל. גריל קישואים, מכוסה, פונה לעתים רחוקות, עד מכרז חרוך, 5 עד 7 דקות.
מעבירים את הקישואים המבושלים לקערה ומוסיפים את חומץ היין האדום ואת פתיתי הפלפל האדום. מתבלים במלח ובפלפל, טועמים וזורקים למעיל. להפריש עד מוכן לשימוש.
מחממים את הגריל לגובה בינוני (כ -375 מעלות F) ומשפשפים את הסורג במגבת טבולה בשמן.
שמן את הידיים, לשים חצי מהבצק (כ 1 פאונד) על פיסת נייר קלף, ולחץ על הבצק לתוך מלבן על 1/4 אינץ ' עבה.
להניח את הבצק, בצד משומן למטה, על הגריל ולהסיר את נייר הקלף. גריל את הבצק עד חום זהוב, קלוי, סימני גריל טופס בתחתית, על 2 עד 3 דקות. הפוך את הבצק, מברשת עם 1 כף שמן העליון עם חצי המוצרלה. מכסים חצי מקישואים וחצי מגבינת העז. לסגור את הגריל, לבדוק ולהסתובב לפי הצורך כדי למנוע צריבה, עד הבצק הוא חרוך קלות גבינה נמס, על 8 עד 10 דקות.
מעבירים את הפיצה ללוח חיתוך, למעלה עם חצי מעלי הבזיליקום, וחצי מהעגבניות המיובשות, ומגישים. אני חוזר להכין פיצה שנייה.