קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות93
מגזין

קישואים בגריל ופיצת עשבי תיבול

קישואים בגריל ופיצת עשבי תיבול
קישואים בגריל והרב Pizzan הוא צמחוני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 52 גרם חלבון 49 גרם של שומן, וסך הכל 1128 קלוריות. אם יש לך קישואים, שמן זית, חומץ יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מושלם עבור יום העצמאות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: קישואים בגריל עם מלח עשב ופטה, פיצה בגריל עם הריסאן וסלט עשבי תיבול, ו פיצת עשב בגריל עם Mozzarellan מעושן ובזיליקום.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
שים את המים והסוכר בקערה של מערבל לעמוד ומפזרים את השמרים על גבי; תן לנוח עד בועות התערובת, על 5 עד 10 דקות. בינתיים, לטאטא יחד את הקמח והמלח בקערה גדולה כדי לשבור את כל גושים. כאשר השמרים מוכנים, מוסיפים את תערובת הקמח ושמן זית ומערבבים, באמצעות וו בצק, במהירות הנמוכה ביותר עד שהבצק נראה מגורר, כ -1 עד 2 דקות. להגדיל את המהירות בינוני ולהמשיך לערבב עד הבצק הוא חלק וגמיש מאוד, (אתה צריך להיות מסוגל למתוח אותו 2 עד 3 אינץ ' מבלי לשבור), על 6 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
להפוך את הבצק מתוך המיקסר, ליצור אותו לכדור, ולשים לתוך קערה גדולה, משומנת ערבוב. הפעל כדי מעיל את הבצק בשמן ואז לכסות עם מגבת נקייה, לחה, ולתת לנוח במקום חם עד שהוא מכפיל את הגודל, על 30 עד 45 דקות. (לחלופין, מקררים את הבצק ומניחים לעלייה של 12 עד 24 שעות לפני השימוש.) אגרוף הבצק למטה צורה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
אגרוףאגרוף
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1
מחממים את הגריל לגובה בינוני (כ -375 מעלות F) ומשפשפים את הסורג במגבת טבולה בשמן.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
2
מוסיפים 2 כפות שמן זית וקישואים לקערה גדולה וזורקים למעיל. גריל קישואים, מכוסה, פונה לעתים רחוקות, עד מכרז חרוך, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מעבירים את הקישואים המבושלים לקערה ומוסיפים את חומץ היין האדום ואת פתיתי הפלפל האדום. מתבלים במלח ובפלפל, טועמים וזורקים למעיל. להפריש עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1
מחממים את הגריל לגובה בינוני (כ -375 מעלות F) ומשפשפים את הסורג במגבת טבולה בשמן.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
2
שמן את הידיים, לשים חצי מהבצק (כ 1 פאונד) על פיסת נייר קלף, ולחץ על הבצק לתוך מלבן על 1/4 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
טפטוף הבצק עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
להניח את הבצק, בצד משומן למטה, על הגריל ולהסיר את נייר הקלף. גריל את הבצק עד חום זהוב, קלוי, סימני גריל טופס בתחתית, על 2 עד 3 דקות. הפוך את הבצק, מברשת עם 1 כף שמן העליון עם חצי המוצרלה. מכסים חצי מקישואים וחצי מגבינת העז. לסגור את הגריל, לבדוק ולהסתובב לפי הצורך כדי למנוע צריבה, עד הבצק הוא חרוך קלות גבינה נמס, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
5
מעבירים את הפיצה ללוח חיתוך, למעלה עם חצי מעלי הבזיליקום, וחצי מהעגבניות המיובשות, ומגישים. אני חוזר להכין פיצה שנייה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות מצנצנתעגבניות מיובשות מצנצנת
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך

מרכיבים

7חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'מנות שמרים יבשים פעיליםמנות שמרים יבשים פעילים16largesעלי בזיליקום קרועיםעלי בזיליקום קרועים4שרימפס וורידיםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גבינת עיזים, מתפוררתגבינת עיזים, מתפוררת1אוראו ממולאים כפוליםקלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים1אוראו ממולאים כפוליםתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד2חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד11 כף אורגנו מיובשבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשמן זית, ועוד באח גרילשמן זית, ועוד באח גריל32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשמן זית, בתוספת שמן לטפטוףשמן זית, בתוספת שמן לטפטוף340חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גבינת מוצרלה חלקית, פרוסה לפרוסות בעובי 1/4 אינץגבינת מוצרלה חלקית, פרוסה לפרוסות בעובי 1/4 אינץ1אוראו ממולאים כפוליםבצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'2חתיכות טופי הית' בר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרעגבניות מיובשותעגבניות מיובשות3151 לב מפאלדי טרי אם אפשררצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת907חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קישואים, גזוז וחתוך על הטיה לפרוסות 1/2 אינץקישואים, גזוז וחתוך על הטיה לפרוסות 1/2 אינץ