קישואים בודדים ופריטטות תפוחי אדמה
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? קישואים בודדים ופריטטות תפוחי אדמה יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מנה אחת מכילה עד 15 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 242 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך כמון טחון, שמן זית, שן שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-10 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: קישואים בודדים Frittatas עם פקורינו ועירית, תפוחי אדמה בודדים-בייקון פריטטות, ו כרוב ניצנים אישי & פריטטות תפוחי אדמה.
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה בסיר בינוני ומכסים במים. מביאים לרתיחה ומבשלים 5 עד 7 דקות או עד מכרז.
לנקז ולהניח בצד.מחממים תנור ל 375°.
מחממים את השמן על חום בינוני.
מוסיפים את הבצל, שום, כמון טחון ופלפל. לבשל במשך 5 דקות.
מוסיפים את הקישואים, מלח ופלפל ומבשלים 3 דקות או עד מכרז, ערבוב מדי פעם. מערבבים את תפוחי האדמה, פטרוזיליה, עירית וגבינה.מחלקים תערובת ירקות באופן שווה לתוך 4 ramekins מצופה ספריי בישול.
יוצקים את תערובת הביצים על הירקות. מבשלים באמצע התנור במשך 15 עד 20 דקות או עד שנקבע.
מפזרים עירית טרייה ומגישים.