קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

קישואים גבינת עיזים פריטטה

קישואים גבינת עיזים פריטטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קישואים גבינת עיזים Frittatan. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 214 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. אם יש לכם חמאה, מלח כשר ופלפל טרי סדוק, קישואים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו גבינת עיזים-קישואים פריטטה, קישואים, גבינת עיזים, ופריטטה עגבניות, ו אטריות קישואים ופריטטה תרד עם גבינת עיזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
חותכים את הקישואים לאורך לשניים וחותכים כל מחצית לצורות חצי ירח דקות מאוד. ממיסים את החמאה במחבת גדולה (רצוי לא דביקה) מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מטגנים את הבצל ואז מוסיפים את הקישואים. מתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם, ומבשלים רק עד רך מעט, על 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5
מורחים את הבצל ואת הקישואים באופן שווה על החלק התחתון של המחבת העליון עם ביצים מכות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומאפשרים לו לבשל עד שרק מתחיל להגדיר בקצוות. להתפורר גבינת עיזים באופן שווה על החלק העליון, ולשים אותו בתנור עד הזהב על גבי, על 3 עד 5 דקות. מעט מגניב את פריטטה במחבת לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
גבינת עיזיםגבינת עיזים
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מגישים אותו מהמחבת או להפוך אותו על צלחת, ולאחר מכן לחתוך ולהגיש.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'