מתכון זה מספק 6 מנות. עם 336 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם זיתים, שמן זית בתוספת תוספת, בצק פיצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: לחם שטוח זית רוזמרין, Halloumi-שמן זית ממולא Flatbread, ו זית ולחם שטוח ירקות קלוי.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מניחים מתלה תנור בשליש התחתון של התנור. מחממים התנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
על משטח עבודה מקומח קלות, מגלגלים את הבצק למעגל 12 אינץ'. עם מברשת מאפה, מברשת 1 כף שמן על הבצק. באמצעות הקוצים של מזלג, לדקור את הבצק בכל רחבי. מסדרים את פרוסות הקישואים בשכבה אחת על גבי הבצק.
מרכיבים שתצטרך
קישואים
בצק
גלול
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
4
טפטף את הקישואים בשמן.
מרכיבים שתצטרך
קישואים
שמן בישול
5
אופים את הבצק במשך 18 עד 20 דקות עד שהקצוות מתחילים להשחים.
מרכיבים שתצטרך
בצק
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
מוציאים את הלחם מהתנור, מפזרים 1 כף אורגנו, הגבינות והזיתים.
מרכיבים שתצטרך
אורגנו
זיתים
לחם
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
אופים במשך 5 עד 7 דקות עד הגבינות נמסות תוסס.
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
מפזרים את לחם הפנים עם אורגנו הנותרים, לחתוך טריזים לשרת.