קישואים ופלפל מוקרמים עם עשבי תיבול וגבינה
צריך ללא גלוטן, ותוספת שלמה של 30? קישואים ופלפל מוקרמים עם עשבי תיבול וגבינה יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה אחת מכילה 180 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מתכון זה של מזון ויין דורש שמן זית, שן שום, מלח כשר, רסק עגבניות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. קישואים ופלפל מוקרמים עם עשבי תיבול וגבינה, קישואים קלויים עם גבינה ועשבי תיבול, ו קישואים פריטרים עם עשבי תיבול וגבינה דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
חותכים את כל הקישואים 2 לשנים עשר פרוסות אלכסוניות בעובי 1/2 אינץ ' כל ומתבלים במלח.
העברה למתלה ולתת לעמוד במשך 30 דקות. לשטוף וללטף יבש.
בינתיים, לחמם 2 כפות של שמן זית במחבת גדולה.
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב, עד מתרכך, על 4 דקות.
מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים, ערבוב, במשך 2 דקות.
מוסיפים את הפלפלים האדומים והצהובים יחד עם קישואים חתוכים לקוביות ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך אבל לא השחמה, על 6 דקות.
מוסיפים את עגבניות חתוכות לקוביות ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, על 5 דקות. מתבלים במלח ובירה. מערבבים במטבעה, אורגנו ובזיליקום.
מחממים את 2 כפות הנותרים של שמן זית במחבת גדולה. מתבלים את פרוסות הקישואים במלח ובישול ד ' Espelette, מוסיפים אותם למחבת ומבשלים על חום גבוה, הופכים פעם אחת, עד משחימים כתמים, כ 4 דקות. סדר את הקישואים בתבנית אפייה של 9 על 13 אינץ ' בשכבה אחת וכפית את תערובת הפלפל למעלה.
מפזרים את הגבינה ואופים בשליש העליון של התנור במשך כ -25 דקות, או עד שהגבינה נמסה ושחמה קלות.