קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מגזין

קישואים ופריטי צדפות גילוח

קישואים ופריטי צדפות גילוח
קישואים וסכין גילוח צדפות הוא פסקטריאן הר ד ' אובר. מנה אחת מכילה 128 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. מתכון זה משמש 12. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם קמח, חלב, מלח ופלפל, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 27%, וזה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: קישואים ופריטי צדפות גילוח, צ'אודר צדפות גילוח, ו צ'אודר צדפות גילוח עם כמהין שחורות, לפת וטימין.

הוראות

1
מקציפים יחד את הביצים והחלב בקערה עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
2
מערבבים פנימה את הקישואים, צדפות הגילוח, הבצל והשום; מניחים בצד. מערבבים יחד את פירורי הלחם, הקמח, הפטרוזיליה, המלח והפלפל בקערה גדולה ונפרדת.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
קישואיםקישואים
פטרוזיליהפטרוזיליה
שוםשום
פלפלפלפל
צדפותצדפות
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
בצלבצל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
יוצקים את תערובת הביצים והירקות לתערובת הקמח ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
4
מחממים שמן וחמאה במחבת גדולה ועמוקה על אש בינונית-גבוהה. זרוק הבלילה לביבה ידי כפיות לתוך המחבת בקבוצות של
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מבשלים עד להזהבה בתחתית; הופכים ומבשלים עד שהצד השני מזהיב.
6
מסננים את הלביבות על צלחת מרופדת במגבת נייר.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוז נוצץ הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. הלנסון לה בלק לייבל ברוט (חצי בקבוק) עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
לנסון לה בלק לייבל ברוט (חצי בקבוק)
לנסון לה בלק לייבל ברוט (חצי בקבוק)
הצבע המבריק של בלק לייבל מזכיר את גווני הקש האופייניים של פינו נואר, עם נצנוצים של ענבר. הוא תוסס בחליל, עם זרם דק של בועות מתמשכות. ניחוחותיו הטריים משלבים את הרושם של חיוניות וריחות באביב, יחד עם רמזים של טוסט ודבש. על החיך, זרי פירות בשלים והדרים יוצרים תחושה של שפע ועם זאת קלילות.