קישואים ממולא לחם
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני מתכונים, אז נסו זוקיני ממולא בלחם. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 212 קלוריות , 9 גרם חלבון ו -12 גרם שומן . למתכון הזה מטעם Taste of Home יש 2 מעריצים. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, שמן צמחי, בצל ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותה היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 48% , וזה די טוב. נסו פיקניק ממולא: עגבניות ממולאות טונה וארטישוק, פלפל אדום, קישוא ממולא פטן וחומוס, תפוחי מקינטוש ממולאים אגוזים וסוכר חום, לחם קישואים אהוב על השף (או מאפינס קישואים) ומתכון קישוא ממולא דומה לריפי קישואים .
הוראות
חותכים את הקישואים לשניים לאורך. שולפים את העיסה ומשאירים 3/8 אינץ'. צדף. עיסת רזרבה. בסיר גדול מביאים לרתיחה 8 כוסות מים ומלח.
מוסיפים קליפות קישואים; מכסים ומרתיחים 2 דקות.
מסננים ומניחים בצד. קוצצים עיסת זוקיני.
במחבת גדולה מטגנים את הבצל והקישואים הקצוצים בשמן עד לריכוך.
מסירים מהאש. מערבבים פנימה את הביצה, פירורי הלחם, הגבינה, הפטרוזיליה, המלח והפלפל. ממלאים קונכיות.
מניחים בתבנית אפייה משומנת.
אופים ב-375 מעלות למשך 15 דקות או עד שהמילוי מגיע ל-160 מעלות וחומם.