גזר מוקרם עשוי להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 177 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם פלפל טחון, גזר, גבינה מעובדת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 39%. מתכונים דומים: גזר מוקרם, גזר מוקרם, ו תפוחי אדמה וגזר מוקרמים.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מניחים גזר באוניית קיטור מעל 1 אינץ ' של מים רותחים, ולכסות. מבשלים עד מכרז אבל עדיין מוצק, על 6-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גזר
מים
3
ניקוז. בינתיים, בקערה קטנה לשלב קרקרים כתושים עם 1 כף מרגרינה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
מרגרינה
קרקרים
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
מערבבים היטב ומניחים בצד.
5
במחבת בינונית על אש נמוכה, מחממים את 2 כפות הנותרים של מרגרינה ובצל מטגן עד למכרז. מערבבים בקמח, מלח ופלפל. מבשלים במשך כמה דקות, ערבוב כדי למנוע בראונינג. בהדרגה לשפוך חלב, ערבוב כל הזמן. להגדיל את החום בינוני ומבשלים עד מבעבע מעובה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מרגרינה
בצל
קמח לכל מטרה
חלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מוסיפים גבינה ומערבבים עד חלקה. מקפלים פנימה גזר.
מרכיבים שתצטרך
גזר
גבינה
7
יוצקים תערובת לתוך צלחת אפייה 9x12 אינץ ומפזרים תערובת פירור.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
8
אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 דקות, או עד חום מבעבע וזהוב.