קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות17
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

Rack Of Lamb With Cranberry-Tangerine Sauce, Chard Red, Cramic Polenta with Sage and Pancetta

Rack Of Lamb With Cranberry-Tangerine Sauce, Chard Red, Cramic Polenta with Sage and Pancetta
מתלה של כבש עם רוטב מנדרינה חמוציות, Chard אדום מטוגן, פולנטה שמנת עם מרווה ו Pancetta עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 36 גרם של שומן, וסך הכל 612 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן זית, מיץ חמוציות להתרכז, pancetta, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו מתלה כבש ברוטב מנדרינה-צ'ילה, הליבוט עם תירס טרי, כרישה, Pancetta & מרווה על פולנטה שמנת, ו Rack של כבש עם Chard שוויצרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים מחבת גריל גבוה ותנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
מחבת גרילמחבת גריל
תנורתנור
2
טפטוף רסס עם שמן העונה עם מלח ופלפל. טלה גריל מעל חום גבוה במשך 2 או 3 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
כבשכבש
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
3
מעבירים לתבנית אפייה או מחבת ומניחים בתנור חם. מבשלים 12 עד 15 דקות, עד 130 מעלות F על מדחום בשר נדיר, 155 היטב.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תבנית אפייהתבנית אפייה
מחבת ברוילרמחבת ברוילר
תנורתנור
4
תן לבשר לנוח 5 עד 10 דקות לפני ההגשה עבור מיצים כדי להפיץ מחדש.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
5
עבור chard, לחמם מחבת גדולה מעל חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים שמן ואת הבצל ו לטגן במשך 2 דקות. לאחר מכן להוסיף את הירוקים בקבוצות עד שהם נובלים מספיק כדי להתאים במחבת.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מוסיפים את מלאי הירקות והצימוקים. ירקות העונה עם מלח, פלפל ואגוז מוסקט מגורר טרי. להפחית את החום נמוך בינוני לבשל 10 עד 15 דקות עד הירוקים הם מכרז וכבר לא מריר.
מרכיבים שתצטרך
מלאי ירקותמלאי ירקות
צימוקיםצימוקים
ירוקירוק
מוסקטמוסקט
פלפלפלפל
מלחמלח
8
מניחים מיץ חמוציות להתרכז גרידת מנדרינה ומיץ בסיר קטן ומבשלים יחד על אש נמוכה במשך 10 דקות. להתאמץ ולחזור פאן. בינתיים, לשלב את חמוציות ומניות עוף בקערה. כיסוי ומיקרוגל על גבוה במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
תרכיז מיץ חמוציותתרכיז מיץ חמוציות
ציר עוףציר עוף
חמוציותחמוציות
מנדרינהמנדרינה
מיץמיץ
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
מחבת רוטבמחבת רוטב
קערהקערה
מחבתמחבת
9
בואו לעמוד 10 דקות כדי לשחזר את חמוציות.
מרכיבים שתצטרך
חמוציותחמוציות
10
עבור פולנטה, לחמם סיר בינוני מעל חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
פולנטהפולנטה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
11
תוסיף שמן ופנצ ' טה. בראון pancetta דקה או 2 ולהסיר מחבת לצלחת מרופדת מגבת נייר. להחזיר מחבת לחום ולהביא 3 כוסות ציר עוף לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
פנצ ' טהפנצ ' טה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מחבתמחבת
12
מוסיפים את הפולנטה ומערבבים כל הזמן עד מסה תערובת, 2 או 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולנטהפולנטה
13
הסר פולנטה מחום ומערבבים מרווה, חמאה, חתיכות pancetta, ומתבלים עם מלח ופלפל. שמור את העירית לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פנצ ' טהפנצ ' טה
פולנטהפולנטה
חמאהחמאה
עיריתעירית
מרווהמרווה
14
מחממים חמוציות ומלאים לבועה ומסירים מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
חמוציותחמוציות
מלאימלאי
ציוד שתשתמש בו
כירייםכיריים
15
כדי לשרת, לאפשר 1/2 מדף של כבש לאדם. להפריד צלעות לתוך 1 או 2 צלעות חלקים זיגוג עם רוטב חמוציות-מנדרינה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות כבשצלעות כבש
חמוציותחמוציות
מנדרינהמנדרינה
רוטברוטב
16
מגישים עם מרווה ו pancetta פולנטה מקושטת עם עירית ו chard אדום מטובל.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
פנצ ' טהפנצ ' טה
פולנטהפולנטה
עיריתעירית
מרווהמרווה

מרכיבים

2(חוֹרֶף)חמאה, חתוכה לחתיכות קטנותחמאה, חתוכה לחתיכות קטנות1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן10להבים עירית טרייה, קצוצה או קצוצה דקלהבים עירית טרייה, קצוצה או קצוצה דק4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח גס ופלפל טחון טרימלח גס ופלפל טחון טרי2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמיץ חמוציות להתרכז, זמין על משומר ובקבוקי מיץ מעברמיץ חמוציות להתרכז, זמין על משומר ובקבוקי מיץ מעבר2(חוֹרֶף)עלי מרווה טריים קצוצים, 3 גבעוליםעלי מרווה טריים קצוצים, 3 גבעולים2חופניםצימוקים זהוביםצימוקים זהובים2כבש, לשאול את הקצב לקצץ וצרפתית, על 2 3/4 עד 3 פאונד בסך הכלכבש, לשאול את הקצב לקצץ וצרפתית, על 2 3/4 עד 3 פאונד בסך הכל11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.אגוז מוסקט מגורד טרי, גלגל העיןאגוז מוסקט מגורד טרי, גלגל העין1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שמן זית כתית מעולה, 1 סיבוב של המחבתשמן זית כתית מעולה, 1 סיבוב של המחבת4ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן זית כתית מעולה, לטפטוףשמן זית כתית מעולה, לטפטוף1קטןבצל, קצוץבצל, קצוץ4פרוסותפנצ'טה, זמין בדלפק המעדנייה, פרוס כמו בייקון, קצוץפנצ'טה, זמין בדלפק המעדנייה, פרוס כמו בייקון, קצוץ4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפלמלח ופלפל1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחמוציות מיובשות ממותקים, כמה חופנים (מומלץ: שם המותג Craisinsחמוציות מיובשות ממותקים, כמה חופנים (מומלץ: שם המותג Craisins1בצל צהוב בינוני, קצוץניקה, קצוץ גס אדום שוויצרי chard, התשואה של 1 חבורה גדולהניקה, קצוץ גס אדום שוויצרי chard, התשואה של 1 חבורה גדולה4מנדרינות, מיצים ומיציםמנדרינות, מיצים ומיצים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטרוזיליה, קצוצה דק לקישוטפטרוזיליה, קצוצה דק לקישוט2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפולנטה לבישול מהיר, זמינה על מאכלים איטלקיים או מעברים מיוחדים של שוקפולנטה לבישול מהיר, זמינה על מאכלים איטלקיים או מעברים מיוחדים של שוק