קישואים ממולאים אורז ושמיר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל קישואים ממולאים אורז ושמיר. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 348 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. אם יש לך עגבניות, פטרוזיליה, עלי ענבים מזוקקים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו זוקיני ממולא אורז פרסי עם פיסטוקים ושמיר, עגבניות ממולאות עם בשר טלה, שמיר ואורז, ו קישואים ממולאים עם אורז ופטריות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, להשרות את האורז במים החמים במשך 20 דקות; לנקז.
חותכים כל קישואים במחצית לרוחב, מה שהופך 12 צילינדרים על 4 אינץ ' ארוך. באמצעות כף מלון או כף קטנה, לגרוף את הבשר כדי ליצור כוסות עם קליפה עבה 1/4 אינץ'. לחתוך בגסות את הבשר ולהזמין 3/4 כוס. שמור את הבשר הנותר לשימוש נוסף.
במחבת גדולה, מחממים 2 כפות שמן זית עד מנצנץ.
מוסיף את הבצל, שומר ושמור 3/4 כוס קצוץ קישואים ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד השחמה קלה, על 10 דקות.
מוסיף את פלפל חלב ומבשלים 1 דקה. מערבבים במחצית העגבניות, אורז סחוט, שקדים, שמיר, פטרוזיליה, מנטה ו 1 1/2 כפיות מלח ועונה עם פלפל.
באמצעות כף קטנה, למלא את כוסות קישואים עם תערובת האורז, הרכבה אותו.
מעבירים את הכוסות לתבשיל ברזל יצוק קטן או לסיר גדול. הכנס את עלי הענבים בין כוסות הזוקיני כדי לשמור עליהם זקופים. כפית את העגבניות הנותרות על גבי ושופכים את המניה בכל רחבי.
טפטוף עם 2 כפות הנותרים של שמן זית.
מכסים ואופים במשך 1 שעה ו 5 דקות, או עד קישואים ואורז הם מכרז.
תן לקישואים להתקרר במשך 15 דקות ולהשליך את עלי הענבים.
מגישים את קישואים ממולאים חמים או בטמפרטורת החדר.