קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קישואים ממולאים מעשייה קולונוסקופיה

קישואים ממולאים מעשייה קולונוסקופיה
צריך מנה צמחונית בצד? קישואים ממולאים מעשייה קולונוסקופיה יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 117 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם בזיליקום, פיסטוקים, פתיתי פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: פיקניק ממולא: טונאן וארטישוק ממולאים עגבניות, פלפל אדום, פיטן ואפונה אפונים ממולאים קישואים, אגוז וסוכר חום ממולאים תפוחים מקינטוש, Tall Tale, ו סיפור על שני תחבושות.

הוראות

1
מבשלים פארו בשפע של מים מלוחים רותחים במהירות עד מכרז, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פארו.פארו.
מיםמים
2
ניקוז ומגניב.
3
מחממים את התנור ל 400 מעלות. משמנים צלחת גראטן 5 ליטר עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
חותכים את הקישואים חצי לאורכו ולהשתמש כף מלון או משונן כדי להסיר את הקרביים של הקישואים כדי להפוך את מה שנראה כמו קאנו. אם משתמשים בכדור מלון, להשתמש בסקופ הגדול כדי להסיר את רוב עיסת הכדורים ולאחר מכן את הסקופ הקטן כדי להחליק את הצדדים. תשאיר בערך סנטימטר אחד של הבשר בצדדים וקצת יותר בתחתית. לאסוף את עיסת על קרש חיתוך לקצוץ גס.עונת החלק הפנימי של סירות קישואים בקלילות עם מלח ואדים מעל מים רותחים במהירות עד רך כמעט, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואיםקישואים
מלוןמלון
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
מלון Ballerמלון Baller
5
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת גדולה ומוסיפים את הבצל. מבשלים עד שהוא מתרכך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים את פלפל אדום ומבשלים עד רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדוםפלפל אדום
7
מוסיף את עיסת קישואים קצוצים ובזיליקום ומבשלים עד יבש, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואיםקישואים
באזיל!באזיל!
8
תגביר את החום לגבוה.
9
מוסיפים את הפטריות ומבשלים עד רך, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
10
מוסיף את פתיתי שום ופלפל אדום ומבשלים עד ריחני, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
שוםשום
11
מוסיפים את היין הלבן ומבשלים עד יבש. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
יין לבןיין לבן
12
מערבבים את פארו מבושל, פיסטוק ו feta לתוך תערובת ירקות מקורר. מתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל שחור טחון טרי, ומכניסים את התערובת לקישואים חלולים, עולים למעלה. זה ייקח 4 עד 6 כפות לכל קישואים חצי.מסדרים את קישואים ממולאים בצלחת gratin; הם עשויים להתאים די בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחוןפלפל שחור טחון
פארו מבושלפארו מבושל
אגוזי פיסטוקאגוזי פיסטוק
ירקירק
קישואיםקישואים
גבינת פטהגבינת פטה
מלחמלח
13
מפזרים את צמרות עם פטה מתפורר יותר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פטהגבינת פטה
14
יוצקים את המים לתבנית האפייה כך שהוא פשוט מכסה את הקרקעית.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
15
אופים עד צמרות יש השחמה, על 15 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
16
לטפטף את החלק העליון של כל קישואים עם קצת יותר שמן זית, להעביר מגש מנה לפזר על בזיליקום רסיסים יותר.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
קישואיםקישואים
באזיל!באזיל!
17
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.כמו זה: כמו טעינה...