קישואים ממולאים פטריות
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני מתכונים, אז נסו קישואים ממולאים בפטריות. תמורת 75 סנט למנה, מתכון זה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 152 קלוריות, 8 גרם חלבון ו-11 גרם שומן כל אחת. 171 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם חמאה, קמח, גבינת פרמזן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כ-45 דקות. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 45%, וזה די טוב. נסו קישוא ממולא עם אורז ופטריות, קישוא ממולא עם אורז ופטריות וקישוא ממולא פטריות עם ציפוי פרמזן פנקו (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר עם מים מומלחים קלות לרתיחה, ומבשלים את הקישואים בשלמותם עד שהם מתחילים להתרכך, כ-10 דקות.
מסננים את הקישואים ומניחים בצד לצינון. לאחר שהתקררו, פורסים את הקישואים לשניים לאורכם, ושולפים את הבשר המרכזי, ומשאירים מעטפת בעובי 1/4 אינץ' מסביב לכל הקישואים. קוצצים את בשר הקישואים הגלופים.
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית. מבשלים ומערבבים את הפטריות והפלפל האדום המתוק עד לריכוך והפטריות משחררות את המיץ שלהן, כ-5 דקות. מערבבים פנימה את הקמח והאורגנו, ואז מערבבים פנימה את בשר הקישוא הקצוץ השמור וגבינת מונטריי ג'ק.
מחממים את התערובת עד שהגבינה נמסה והמלית חמה. מכניסים את המילוי לתוך הקישואים החלולים; מפזרים על כל אחד כ-3/4 כף גבינת פרמזן.
מחממים את הפטם של התנור ומניחים את מתלה התנור במרחק של כ-6 אינץ' ממקור החום.
קולים את הקישואים עד שהמילוי מבעבע והגבינה משחימה, 3 עד 5 דקות.