קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות42
מגזין

עוף מוקפץ וירקות אסיאתיים

עוף מוקפץ וירקות אסיאתיים
אם יש לך פלפל, קורנפלור, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: עוף מטוגן חריף עם ירקות ובוטנים, עוף אסייתי בסיר קרוק עם תרמילי שומשום מוקפצים, ו ירוק שן הארי מוקפץ מטוגן.

הוראות

1
יש לשטוף את העוף ולייבש את הטפיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2
חותכים לרוחב לרצועות על 1/8 אינץ 'עבה 2 עד 3 אינץ' ארוך. בקערה, מערבבים עוף עם שרי. בקערה קטנה נוספת, מערבבים מרק, רוטב סויה, קורנפלור ופלפל לבן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
להסיר ולהשליך כל צהוב, פגום, או עלים קשוחים מ 1 פאונד ירקות אסיאתיים. לקצץ ולהשליך קצות גזע קשים. עבור גבעולים קשים, להסיר כל גבעולים בצד עבה מחובר גבעול מרכז; להשליך גבעול מרכז ולהשתמש גבעולים. לשטוף היטב.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
1
חותכים עלים וגבעולים באלכסון או לרוחב לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'; להפריד עלים מגבעולים.
2
עבור חרדל סיני או יאו צ ' וי: קצוות גבעול לקצץ, במיוחד אם סיבי (לבן, מרכז וודי הוא אינדיקציה). אם העור על גבעולים קשה, לקלף ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
3
חותכים ירוקים לאורכים 3 אינץ', מפרידים עלים וגבעולים דקים מגבעולים עבים או גבעולים. אם כל חתיכות עבות יותר מ 1/2 אינץ', לחתוך לעובי זה.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
4
הגדר ווק 14 עד 16 אינץ 'או מחבת 12 אינץ' על חום גבוה. כאשר חם, מערבבים את חתיכות גזע עבה 3 כפות מים. מכסים ומבשלים עד חתיכות במכרז-פריך לנשוך, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
5
מוסיפים את העלים וגבעולים דקים ומערבבים עד העלים בקושי נבולים, 1 עד 2 דקות; לשפוך תערובת לתוך קערה.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
החזירו את המחבת לחום גבוה. כאשר הוא חם וכל נוזל התאדה, מוסיפים שמן, שום וג ' ינג ' ר; מערבבים עד השום מתחיל חום, כ 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים עוף ומערבבים עד שכבר לא ורוד במרכז( לחתוך למבחן), 2 עד 3 דקות. מערבבים תערובת מרק ומוסיפים למחבת; מערבבים עד רותחים. להחזיר ירקות למחבת ומערבבים עד חם.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ירוקירוק
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מוסיפים מלח לפי הטעם ושופכים לתוך קערת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. דוד & נדיה Chenin בלאן עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 36 דולר לבקבוק.
David & Nadia Chenin Blanc
David & Nadia Chenin Blanc
שנין בלאן (Chenin Blanc) משבט הסוורטלנד (Swartland) מתמקד שוב בכרמי גפן ישנים שונים, הנעים בין 1962 ל-1982 ומבוסס על גרניט מפארדברג, מעורבב עם צפחה/שיסט ממזרח, חימר מצפון וברזל מהחלקים המערביים של סווארטלנד. גפנים חקלאיים מעובדים יבשה עמד במבחן הזמן וזה מציג את הסיבה האולטימטיבית מדוע Chenin Blanc הוא המוקד העיקרי שלהם ב Swartland. חבורה שלמה לחוץ באופן טבעי מותסס, התבגר במשך 11 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי ניטראלי ישן.