קישואים עטופים הליבוט "צדפות
צדפות "ליבוט" עטופות בקישואים עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1019 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 52 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך פפריקה, שמן זית, יין, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו הליבוט עטוף בפילו, הליבוט עטוף בתפוחי אדמה, ו הליבוט עטוף רומיין (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין, לערבב את החומרים עבור שני לשפשף ואת זיגוג 3 קערות נפרדות. לאחר מכן, באמצעות מקלף ירקות, להתחיל לקלף לאורך הקישואים, החל השכבה החיצונית הירוקה, יצירת סרטים בעובי 1/2 אינץ'. סובב את הקישואים רבע סיבוב לאחר כל קליפה על מנת להפוך סרטים אפילו בגודל במקצת. לעשות כמה שיותר ולהפסיק כאשר אתה מקבל את הזרעים.
מניחים את הסרטים על צלחת ומפזרים את לשפשף קישואים משני הצדדים, להפיץ אותו בעדינות עם הידיים עד שכל החלקים מכוסים. זה לא חייב להיות ציפוי זוגי, אבל אתה רוצה שלכל סרט יהיה קצת צבע ותבלינים.
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
טובלים את חתיכות הליבוט לתוך לשפשף הצדפות, לוודא שהם מצופים בכל הצדדים. לעטוף בחוזקה סרט קישואים סביב קוביית הליבוט כמו חגורה, כך הקצוות חופפים. השתמש בקיסם כדי לאבטח את הקישואים ולדחוף אותו לצד השני.
מניחים את ההליבוט העטוף על צלחת וחוזרים על התהליך עם שאר הדגים וסרטי הקישואים.
עכשיו הגיע הזמן להתחיל עם הרוטב שלך.
מוסיף את התרד לסיר הרותח של מים ומבשלים 1 דקה. מיד להסיר את התרד מן המים עם כפית מחוררת, שמירה על נוזל הבישול, ולהעביר את התרד למסננת לנקז. לשטוף עם מים קרים וכאשר קריר למגע, להשתמש בידיים שלך כדי לסחוט בחוזקה את התרד לסחוט את הנוזל. לעשות את זה 4 עד 5 פעמים עד שלא נשאר מים. דק קוצצים את התרד לחתיכות ירוקות קטנות ומניחים בצד.
בסיר, להמיס את החמאה על אש בינונית.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים 2 דקות. לאחר מכן מוסיפים את הקמח ומקציפים עד בשילוב, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את השמנת ומקציפים עד שהרוטב מתחיל להתעבות, כ -5 דקות.
מוסיפים את היין והתרד הקצוץ וממשיכים לבשל עוד 5 דקות. הרוטב ייראה עבה, כמו תרד מוקרם. להפחית את החום להגדרה הנמוכה ביותר כדי לשמור על הרוטב חם.
מחממים את המים שנהגת לבשל את התרד, ומביאים לרתיחה. ודא שיש לך סיבובים הליבוט שלך, זיגוג, צלחת, גיליון גדול של נייר, ואת קערת ההגשה שלך מוכן ללכת, כי אתה עומד להיות נע סביב המטבח שלך במהירות.
מוסיפים את הפסטה למים הרותחים ומבשלים 10 דקות או על פי ההוראות שעל האריזה. בעוד הפסטה מתבשלת, מחממים 1 כפית שמן צמחי מעל חום בינוני במחבת גדולה (לא מקל במידת האפשר). כאשר השמן מתחיל לשרוק ולרחוש, מניחים את חתיכות ההליבוט במחבת בשכבה אחת ומבשלים 2 דקות. באופן שווה להפיץ את הזיגוג על החלק העליון של הדג ולאחר מכן להעיף את סיבובים הליבוט, בישול בצד השני במשך 2 דקות יותר.
מורחים זיגוג יותר בצד העליון שוב, להעיף, ומבשלים הסופי 1 עד 2 דקות. ההליבוט יקבל צרור חום ופריך משני הצדדים.
שים את הדגים המבושלים על צלחת נקייה ולכסות אותו בנייר כסף כדי להתחמם. אם היית צריך לפצל את הדג לשתי קבוצות, חזור עד שכל כדורי הליבוט מבושלים.
לבסוף, לנקז את הפסטה ולשים אותו לתוך קערה גדולה עם טפטוף של שמן זית כך אטריות לא להידבק זה לזה.
מוסיפים את רוטב התרד החם לפסטה וזורקים.
כדי לשרת, לעשות קן של אטריות רטובות על צלחת העליון עם 4 או 5 "צדפות" לכל אורח.
שימו לב שאם אתם באמת רוצים לעבוד על האורחים שלכם, קל לגרום לקוביות ההליבוט שלכם להיראות יותר כמו צדפות. באמצעות כף כמו סטנסיל שלך, לחץ מעט על הליבוט ולאחר מכן לעקוב סביבו עם סכין חדה. אם אתה חותך את הקוביות שלך קטן מספיק, אתה יכול פשוט ללחוץ אותם לתוך כף כדי ליצור צורה כדור מבלי לחתוך את הדגים. אבל אם יש לך שאריות של שאריות דגים, אל תזרוק אותם. מבשלים אותם במחבת עם שאריות אורז, אפונה וירקות אחרים כדי להכין ארוחת אורז מטוגן מהירה בלילה הבא. הערה
אם אין לך זמן להכין את האטריות והרוטב, הנה החלפה קלה. השתמש הקישואים שלך כדי להפוך את האטריות במקום בייקון מזויף. דלג על רוטב התרד ועל גלישת הקישואים, ופשוט לשרת את הצדפות מעל מיטה בריאה של אטריות פסטה קישואים.נתרן לספור: קישואים: 26mg לכל קישואים גדולים; הליבוט: 58mg לכל 3 אונקיות; תרד: 24mg לכל כוס 1; שמנת כבדה: 5mg לכל 1 כף; אטריות: 0 עד 10mg, לכל 4 אונקיות יבש בהתאם למותג
Reprinted with permission from the publisher, Houghton Mifflin Harcourt. מספר הבישול הבלתי מוגבל של סודיום גירל: איך לאבד את המלח ולאכול את המאכלים שאתה אוהב על ידי ג ' סיקה גולדמן Foung. Copyright 2013 by Jessica Goldman Foung; cover and interior photography copyright 2013 by Matt Armendariz. Published by John Wiley & Sons, Inc.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הגיפט של קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.