קל טקסס מנגל דד
זה מושלם עבור חנוכה. אם יש לכם אבקת בצל, חרדל טחון, רוטב ווסטרשייר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 53%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: בריסקט בקר מנגל טקסס, טקסס מנגל מטוגן בשר דד, ו חזה בקר מעושן: טקסס מנגל קלאסי.
הוראות
בקערה קטנה, לשלב את שבעת המרכיבים הראשונים. בעזרת מזלג או סכין חדה, דוקרים חורים בחזה. לשפשף בשר עם תערובת תיבול. מכסים ומכניסים למקרר למשך הלילה.
מניחים חזה, דפנות שומן כלפי מעלה, בתבנית צלייה. בקערה קטנה שלבו את רוטב הסטייק, העשן הנוזלי ורוטב הווסטרשייר; יוצקים על בשר.
מכסים היטב בנייר כסף; אופים בחום של 325 למשך 4 עד 5 שעות או עד שהם רכים.
בואו לעמוד במיצים במשך 15 דקות. להגשה פורסים דק על פני התבואה. שומן רזה ממיצי מחבת; כף מעל בשר.
יין מומלץ: שיראז, Tempranillo, Zinfandel
בריסקט עובד ממש טוב עם שיראז, טמפרנילו וזינפנדל. כל היינות האדומים האלה יכולים להתמודד עם הטעם הבשרני והמעושן של החזה. אם אתה מדבר על חזה יהודי מסורתי, תרצה לחפש יין אדום כשר. אתה יכול לנסות דום פריניון (כמוסה קרועה). הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-329 דולר לבקבוק.
![דום פריניון (כמוסה קרועה)]()
דום פריניון (כמוסה קרועה)
צבע זהוב עם נצנוץ מדהים של ירוק. האף מורכב ואלגנטי. טעם קלוי ראשוני, כמו אגוזי לוז קלויים-אז הצעה של בריוש ודבש. על החיך, ההתקפה היא יוצאת דופן, נקייה, אפשר אפילו לומר מובנית היטב. קומפקטי ומוצק על החיך. אופי שומני וחומציות נראים מאוזנים לחלוטין. גימור ארוך, שמירה על רעננות ואפילו תקיפות עדינה, אדומה של פירות יבשים. זוהר, טוהר. אילן יוחסין והבחנה. תחושה של אלגנטיות ואיזון שולטים.