קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות22
מגזין

קל כמו יכול להיות Pasticcio

קל כמו יכול להיות Pasticcio
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קל כמו יכול להיות Pasticcio. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 548 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. אם יש לכם קינמון טחון, חלב, פנה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקרקע קינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיתולי קינמון כקינוח. נסו פסטיצ'יו חצילים ופטריות, Pasticcio (מקרוני יווני וגבינה עם בשר), ו כבש ראגו עם ניוקי תפוחי אדמה: Pasticcio di Agnello con Gnocchi di Patate (מתכונים דומים).

הוראות

1
לחמם את התנור ל 375 מעלות F ולסדר מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מביאים סיר גדול של מים מלוחים בכבדות לרתיחה, על חום בינוני גבוה, ומבשלים פסטה על פי הוראות החבילה. כאשר הפסטה נעשית, לנקז, ולהפעיל תחת מים קרים כדי להפסיק את הבישול.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
1
מחממים את השמן והחמאה במחבת גדולה על חום בינוני גבוה. כאשר
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
קצף חמאה, מוסיפים את הבצל והשום ומתבלים במלח ופלפל שחור טחון טרי, לפי הטעם. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצל רך וזהוב, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(צינור גדול)(צינור גדול)
3
מוסיפים את הבשר ושוברים אותו בכפית. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד השחמה, על 5 דקות. מערבבים את העגבניות ואת הקינמון ואת העונה, לפי הטעם, עם מלח ופלפל. מבשלים עד מעובה מעט, כ 5 דקות יותר, ולאחר מכן להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4
חמאה 2 1/2 עד 3 ליטר צלחת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
5
מורחים מחצית הפסטה באופן שווה בתחתית של צלחת אפיית זכוכית חמאה קלות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
6
מפזרים חצי מהגבינה מעל, מוסיפים את כל רוטב הבשר, את שאר הפסטה ואת שאר הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
7
בקערה קטנה, לטאטא יחד את החלב ואת הביצים עד בשילוב שווה. לאט לאט לשפוך אותו על כל המנה; (הנוזל צריך לכסות לחלוטין את האטריות). לכסות ולאפות עד מבעבע, על 40 עד 45 דקות. לחשוף ולאפות עד מבעבע והשחמה, על 10 עד 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
(קיבלר)(קיבלר)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
8
תן לו לשבת במשך 10 דקות לפני ההגשה.