תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קל כמו יכול להיות Pasticcio. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 548 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. אם יש לכם קינמון טחון, חלב, פנה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקרקע קינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיתולי קינמון כקינוח. נסו פסטיצ'יו חצילים ופטריות, Pasticcio (מקרוני יווני וגבינה עם בשר), ו כבש ראגו עם ניוקי תפוחי אדמה: Pasticcio di Agnello con Gnocchi di Patate (מתכונים דומים).
הוראות
1
לחמם את התנור ל 375 מעלות F ולסדר מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מביאים סיר גדול של מים מלוחים בכבדות לרתיחה, על חום בינוני גבוה, ומבשלים פסטה על פי הוראות החבילה. כאשר הפסטה נעשית, לנקז, ולהפעיל תחת מים קרים כדי להפסיק את הבישול.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
1
מחממים את השמן והחמאה במחבת גדולה על חום בינוני גבוה. כאשר
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
קצף חמאה, מוסיפים את הבצל והשום ומתבלים במלח ופלפל שחור טחון טרי, לפי הטעם. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצל רך וזהוב, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
(צינור גדול)
3
מוסיפים את הבשר ושוברים אותו בכפית. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד השחמה, על 5 דקות. מערבבים את העגבניות ואת הקינמון ואת העונה, לפי הטעם, עם מלח ופלפל. מבשלים עד מעובה מעט, כ 5 דקות יותר, ולאחר מכן להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
יכול דיאט קרם סודה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4
חמאה 2 1/2 עד 3 ליטר צלחת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
5
מורחים מחצית הפסטה באופן שווה בתחתית של צלחת אפיית זכוכית חמאה קלות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכית
6
מפזרים חצי מהגבינה מעל, מוסיפים את כל רוטב הבשר, את שאר הפסטה ואת שאר הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
7
בקערה קטנה, לטאטא יחד את החלב ואת הביצים עד בשילוב שווה. לאט לאט לשפוך אותו על כל המנה; (הנוזל צריך לכסות לחלוטין את האטריות). לכסות ולאפות עד מבעבע, על 40 עד 45 דקות. לחשוף ולאפות עד מבעבע והשחמה, על 10 עד 15 דקות יותר.