קל לזלול סנדלר
מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. אם יש לכם סוכר, סוכר, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: קל לזלול סנדלר, קל לזלול סנדלר, ו גובל-גובל קציץ הודו.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
מוסיפים את הפרי לקערה גדולה ומפזרים מיץ לימון, סוכר וקמח טפיוקה. לזרוק את החומרים עד שהם מצופים.
בצק: במעבד מזון משלבים את הקמח, אבקת האפייה והסוכרים ואת הדופק 3 עד 4 פעמים. לאט לאט לשפוך את חלב החמאה ומערבבים עד הבצק מגיע יחד.
הסר את הבצק מהמעבד והתברר על לוח מקומח קלות. מחלקים את הבצק ל 3/4 ו 1/4 מנות. לחץ על הכמות הגדולה יותר לתוך החלק התחתון של מחבת ברזל יצוק 12 אינץ'.
מוסיף את המילוי העליון עם 6 עד 8 אפילו dollops של הבצק הנותר.
מפזרים את צמרות הבצק עם הקינמון והסוכר ומנקדים באופן שווה את החמאה על הסנדלר.
שים את המחבת בתנור ואופים עד מבעבע, כ 50 דקות.
הסר מהתנור ולתת מגניב במשך 15 דקות.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese ריזלינג. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 56 דולר.
![J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling]()
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
"טיפה קטנה בארומה, ללבן הצעיר הזה יש המון עוצמה, המציע טעמים של ליים, אפרסק וצפחה בהתאמה למרקם משיי. זה מביך היום, צורך זמן לשלב. הטוב ביותר מ-2008 עד 2020. 1,500 מקרים שנעשו.- BS