קל לימון פלפל מושחר סלמון
קל לימון פלפל מושחר סלמון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 366 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לכם פלפל, חמאה, אבקת שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 21 דקות. נסו קל לימון פלפל מושחר סלמון, סלמון אפוי בטעם לימון ופלפל, ו לימון-פלפל וסלמון ירקות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מקציפים יחד את החמאה, מיץ לימון, פטרוזיליה, אבקת שום, מלח ופלפל. מערבבים את הגרגרים. לטבול את הסלמון לתוך הרוטב כך בצד הבשר מצופה, ולהגדיר על צלחת,
מחממים את שמן הזית במחבת אטומה מעל חום בינוני גבוה. כאשר השמן מתחיל לעשן, להוסיף את הסלמון, הצבת אותו בצד העור לתוך המחבת. לבשל עד הבשר צרוב חום זהוב, על 1 דקה.
מניחים את המחבת לתנור שחומם מראש, ומבשלים עד פתיתי הסלמון בקלות עם מזלג, 10 עד 12 דקות.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות Foley Estate יקב Sta. ריטה הילס שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 27 דולר לבקבוק.
![יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה]()
יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה
כרמי ראנצ ' ו סנטה רוזה (Rancho Santa Rosa Vineyard) תוכננו במקור כמיקרו-יקבים בודדים המתוכננים ל-59 בלוקים ייחודיים המבוססים על אדמה, חשיפה, גובה, ציון, rootstock ושיבוט. רנצ ' ו סנטה רוזה מייצרת יינות עשירים ומשיי להפליא.