קל סטובטופ עוף טריאקי ברוטב שום ג'ינג'ר כתום
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. אם יש לכם שמן canolan, יין, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשורש זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר שקדים ללא קמח כקינוח. , שהוא מוצק. נסו ברוקולי סלט כרוב מערבבים ומטגנים עם רוטב טריאקי שום-ג'ינג'ר, עוף טריאקי עם רוטב בצל ירוק, ו עוף אפוי עם דבש כתום, שום זיגוג זנגביל (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה, וחום את חזה העוף משני הצדדים, כ 6 דקות לכל צד.
מקציפים יחד את רוטב טריאקי, יין לבן, מרמלדה כתומה, שום, זנגביל ובצל ירוק בקערה, ושופכים את הרוטב על העוף. מכסים את המחבת, מפחיתים את החום לנמוך, ומבשלים עד שהעוף כבר לא ורוד באמצע, הופכים את העוף ברוטב כמה פעמים כשהוא מבשל, 10 עד 15 דקות.