קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות16
ציון בריאות0
מגזין

קל קרמל תפוח דביק לחמניות

קל קרמל תפוח דביק לחמניות
מנה אחת מכילה 172 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הליל כל הקדושים שלך. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם קינמון, תפוחים סבתא סמית, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו קל קרמל לחמניות דביקות, קרמל תפוח דביק לחמניות, ו קל 30 דקות קרמל פקאן לחמניות דביקות (מתכונים דומים).

הוראות

1
להעביר מתלה תנור למרכז המיקום ולחמם תנור ל 350°f. ריסוס עוגה עם שמן בישול שאינו מקל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
עבור רוטב הקרמל: בסיר חצי כבד בינוני להמיס חמאה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
להקציף בסוכר. ברגע שהסוכר נמס מקציף בחלב.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
בואו תערובת לבוא לרתיחה אור, ערבוב מדי פעם. מבשלים 3 עד 5 דקות עד סירופ מתעבה.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
5
הסר מחום ולחלק את הרוטב בין מחבתות עוגה, להטות את המחבת לפי הצורך כדי מעיל את כל החלק התחתון של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
עבור הלחמניות: בקערה גדולה לשלב חמאה מומסת, סוכרים וקינמון. להאכיל את חתיכות התפוח דרך מעבד מזון מצויד מצורף פומפיה.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
פומפיהפומפיה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
מוסיפים תפוח מגורד לקערה ומערבבים לשלב עם תערובת חמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
מגלגלים את הבצק החוצה לתוך מלבן 10 על 16 אינץ ' עם הצד הארוך מולך.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
מורחים מילוי תפוח על גבי הבצק ומשאירים 1/2 אינץ ' על הקצה העליון.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
10
מגלגלים את הבצק לאורך הצד הארוך כדי ליצור יומן 16 אינץ'. השתמש בסכין משונן לחתוך 16 סיבובים מהבצק.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
11
מניחים סיבוב אחד במרכז כל מחבת עוגה ולהקיף אותו עם 7 סיבובים.
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
12
אופים עד לחמניות הם חום זהוב עמוק, על 45 עד 50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
13
הסר מחבתות מהתנור ולתת מגניב במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
14
מניחים צלחת חסינת חום מעל מגש על כל מחבת והפוך.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
15
מגישים באופן מיידי.