קלאסי בוטנים פריכים
ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 3 . מנה אחת מכילה 786 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. גשו לסופר וקנו מלח, חמאה, קלוי יבש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: חטיפי עוגיות בוטנים פריכים עם ציפוי חמאת בוטנים, בוטנים פריכים, ו בוטנים פריכים.
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בקערת זכוכית גדולה. מיקרוגל על 5 דקות גבוהות, להוסיף בוטנים, מיקרוגל 2 דקות יותר עם מיקרוגל 1,000 ואט. מיקרוגל 4 דקות יותר אם באמצעות מיקרוגל 700 ואט. מערבבים במרכיבים הנותרים.
יוצקים לתוך מחבת ג 'לירול 15 - x 10 אינץ' חמאה; מחבת לנער להתפשט דק. מגניב עד מוצק, ולפרק לחתיכות. לאחסן במיכל אטום.
Cooktop שביר: Prep: 5 דקות., קוק: 8 דקות., Stand: 5 דקות. לבשל הראשון 3 מרכיבים בסיר כבד בגודל בינוני על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד התערובת מתחילה לרתוח. מרתיחים מבלי לערבב 5 דקות או עד מדחום ממתקים מגיע 31
מוסיפים בוטנים, ומבשלים 2 עד 3 דקות נוספות או עד 28
תערובת צריכה להיות חום זהוב.)
הסר מהחום, ומערבבים בחמאה ובמרכיבים הנותרים.
יוצקים תערובת על משטח מתכת או למחבת רדודה. אפשר לעמוד 5 דקות או עד מוקשה. לשבור לחתיכות.
פקאן שביר: תחליף 1 כוס פקאן קצוץ עבור בוטנים.
שוקולד טבל בוטנים פריכים: להכין בוטנים פריכים לפי ההוראות. להמיס 2 (2-אונקיה) ריבועים ציפוי קליפת שוקולד; לטבול בוטנים שברירי חתיכות לתוך שוקולד נמס.
מניחים על נייר שעווה, ולתת להקשיח
פופקורן בוטנים פריכים: להכין שביר לפי ההוראות. מערבבים בכוס 1 פופקורן popped לפני לשפוך לתוך מחבת.