קלאסיקה באחה מטוגן-טאקו דגים
מתכון קלאסי באחה מטוגן דגים טאקו יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בערך 45 דקות. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 213 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עצמות, פלחי לימון, טורטיות תירס חמות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, נסו טאקו דגים קלאסי בסגנון באחה, באחה מטוגן-טאקו דגים, ו באחה מטוגן טאקו דגים, סן דייגו גולשים תענוג! (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, מקציפים בירה, קמח ומלח, מתמזגים היטב.
במחבת עמוקה של 5 עד 6 ליטר, מחממים שמן סלט בגודל 1 אינץ ' ל-36
באמצעות מזלג, מעיל דגים חתיכות עם בלילת בירה להרים, ניקוז בקצרה. להחליק דג מצופה לתוך שמן, על 5 חתיכות בכל פעם. התאם חום כדי לשמור על טמפרטורת השמן. כאשר fritters הם זהב, בערך 2 דקות, להרים עם כפית מחוררת ולנקז בקצרה על מגבות נייר; לשמור על חם. חזור לטגן דגים שנותרו.
כדי להרכיב כל טאקו, מחסנית 2 טורטיות; להוסיף דג מטוגן, כרוב, מיונז, סלסה. לסחוט סיד מעל מילוי, לקפל טורטיות, ולאכול.
* בדוק דגים לעצמות לפני הבישול. לחץ על פני השטח עם האצבעות כדי לאתר; למשוך החוצה עם פינצטה.