קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות3
ציון בריאות5
מגזין

קליפת מנטה

קליפת מנטה
קליפת מנטה מתכון יכול לספק השתוקקות מרכז אמריקה שלך בסביבה 2 שעות ו -30 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 1039 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 56 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. . אם יש לך שוקולד למחצה, סוכריות מנטה, תמצית מנטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו קליפת מנטה, קליפת מנטה, ו קליפת מנטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
גריז קל מחבת 9x9 אינץ ' וקו עם נייר שעווה, החלקה קמטים; להפריש.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מניחים את השוקולד חציweet ו 1 כפית שמן קנולה בחלק העליון של דוד כפול על מים רותחים בקושי, ערבוב לעתים קרובות גירוד את הצדדים עם מרית גומי כדי למנוע חריכה. כאשר השוקולד נמס, מערבבים 1/4 כפית תמצית מנטה.
מרכיבים שתצטרך
Semisweet שוקולדSemisweet שוקולד
מיץ חמוציות לבןמיץ חמוציות לבן
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
3
יוצקים את השוקולד המומס למחבת המוכנה, ומתפשטים באופן שווה על תחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מפזרים חצי ממנטה מרוסקת על שכבת השוקולד. מקררים עד מוקשה לחלוטין, כ 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מנטהסוכריות מנטה
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
5
מניחים את השוקולד הלבן ואת הנותרים 1 כפית שמן קנולה בחלק העליון של דוד כפול על מים רותחים בקושי, ערבוב לעתים קרובות גירוד את הצדדים עם מרית גומי כדי למנוע חריכה. כאשר השוקולד נמס, מערבבים את תמצית 1/4 כפית מנטה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
מיץ חמוציות לבןמיץ חמוציות לבן
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
יוצקים את השוקולד הלבן ישירות מעל שכבת השוקולד למחצה; מתפשטים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
Semisweet שוקולדSemisweet שוקולד
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
7
מפזרים את הממתקים הכתושים הנותרים על החלק העליון ולחץ בעדינות פנימה. מקררים עד מוקשה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
8
הסר מן המחבת; לשבור לחתיכות קטנות לשרת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף