קליפת שוקולד דובדבן
קליפת שוקולד דובדבן היא ללא גלוטן, חלב חינם, ו ומספק כ 18 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 145 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. מתכון זה של Allrecipes יש 30 אוהדים. נסו קליפת שוקולד דובדבן, קליפת שוקולד שקדים דובדבן, ו שקדים-Cherry Chocolate Bark (מתכונים דומים).
הוראות
קו 9x13 אינץ תבנית אפייה עם רדיד אלומיניום.
ממיסים את שבבי השוקולד בכוס מיקרוגל בטוחה או קערה קרמית במרווחים של 30 שניות, תוך ערבוב לאחר כל התכה, עד חלקה, 1 עד 3 דקות (בהתאם למיקרוגל שלך). אין לחמם יותר מדי או שוקולד יהיה חרוך. באמצעות מרית, להפיץ במהירות את השוקולד נמס באופן שווה במחבת מוכן עד לתחתית המחבת מכוסה.
מפזרים את הממתקים הכתושים באופן שווה על השוקולד, וטפיחות קלות עם מרית נקייה כדי לעזור לממתקים להתיישב לתוך השוקולד.
ממיסים את ציפוי הקונדיטור האדום, אם משתמשים בו, בזכוכית בטוחה במיקרוגל או בקערה קרמית במרווחים של 30 שניות, תוך ערבוב לאחר כל התכה, עד חלקה, 1 עד 3 דקות (בהתאם למיקרוגל שלך). כפית את הציפוי נמס לתוך שקית פלסטיק resealable; לגזור פינה קטנה מאוד של התיק, ולהשתמש כדי לטפטף ציפוי על הקליפה.
מניחים את המחבת במקרר או במקפיא עד מוקשה, כ -30 דקות.
הסר מן המחבת; לקלף רדיד. לשבור לחתיכות קטנות לשרת.