קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות18
ציון בריאות0
מגזין

קליפת שוקולד דובדבן

קליפת שוקולד דובדבן
קליפת שוקולד דובדבן היא ללא גלוטן, חלב חינם, ו ומספק כ 18 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 145 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. מתכון זה של Allrecipes יש 30 אוהדים. נסו קליפת שוקולד דובדבן, קליפת שוקולד שקדים דובדבן, ו שקדים-Cherry Chocolate Bark (מתכונים דומים).

הוראות

1
קו 9x13 אינץ תבנית אפייה עם רדיד אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2
ממיסים את שבבי השוקולד בכוס מיקרוגל בטוחה או קערה קרמית במרווחים של 30 שניות, תוך ערבוב לאחר כל התכה, עד חלקה, 1 עד 3 דקות (בהתאם למיקרוגל שלך). אין לחמם יותר מדי או שוקולד יהיה חרוך. באמצעות מרית, להפיץ במהירות את השוקולד נמס באופן שווה במחבת מוכן עד לתחתית המחבת מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מפזרים את הממתקים הכתושים באופן שווה על השוקולד, וטפיחות קלות עם מרית נקייה כדי לעזור לממתקים להתיישב לתוך השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4
ממיסים את ציפוי הקונדיטור האדום, אם משתמשים בו, בזכוכית בטוחה במיקרוגל או בקערה קרמית במרווחים של 30 שניות, תוך ערבוב לאחר כל התכה, עד חלקה, 1 עד 3 דקות (בהתאם למיקרוגל שלך). כפית את הציפוי נמס לתוך שקית פלסטיק resealable; לגזור פינה קטנה מאוד של התיק, ולהשתמש כדי לטפטף ציפוי על הקליפה.
מרכיבים שתצטרך
נביחהנביחה
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מניחים את המחבת במקרר או במקפיא עד מוקשה, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
הסר מן המחבת; לקלף רדיד. לשבור לחתיכות קטנות לשרת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף