קלמארי וחומוס במרק עגבניות: קלמרי וססי
קלמארי וחומוס במרק עגבניות: קלמרי וססי הוא א ללא גלוטן וללא חלב ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. למנה העיקרית הזו יש 626 קלוריות, 43 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן למנה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם קלמרי, חומוס, מלח ופלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. עם כפית ציון 83%, המנה הזו מצוינת. מתכונים דומים: חלבסה: חומוס במרק עגבניות פיקנטי, חלבסה: חומוס במרק עגבניות פיקנטי, ו חומוס ומנגולד שוויצרי בפרמזן ומרק עגבניות מיובשות.
הוראות
בסיר גדול שלבו את גרגירי החומוס, הסופרסאטה, הצימוקים, מיץ הצדפות, העגבניות ורוטב העגבניות והבשלו עד להפחתה בחצי. מתבלים היטב במלח ופלפל ומוסיפים את הקלמרי והמולים ומבשלים את פירות הים לאט עד שהם מבושלים. מערבבים פנימה את עלי הנענע, בצל ירוק ותרד, מבשלים 3 דקות ואז מגישים בקערות מרק מחוממות.
1/4 כוס שמן זית כתית מעולה
1 בצל ספרדי, קצוץ בקוביות 1/4 אינץ
4 שיני שום קלופות ופרוסות דק
3 כפות עלי טימין טריים קצוצים, או 1 כף מיובשים
2 (28 אונקיות) פחיות קלופות עגבניות שלמות, מרוסקות ביד ומיצים שמורים
בסיר של 3 ליטר מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד להזהבה רכה ובהירה, בערך 8 עד 10 דקות.
מוסיפים את הטימין והגזר ומבשלים עוד 5 דקות, עד שהגזר רך למדי.
מוסיפים את העגבניות והמיץ ומביאים לרתיחה תוך ערבוב לעיתים קרובות. מנמיכים את האש ומבשלים במשך 30 דקות עד שהם עבים כמו דגני בוקר חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק 1 שבוע במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.