קלמרי-סלט זית
סלט קלמרי-זית הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 234 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. אם יש בצל ירוק, עלי סלרי, גרידת לימון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 68%. נסו קלמרי-סלט זית, קלמרי בגריל וסלט זית, ו שרימפס בגריל פחם וקלמרי עם לימונים בגריל ועגבניה מעושנת-תבלין זית שחור (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף דיונון תחת מים זורמים קרים, ולאחר מכן לטפוח יבש בין מגבות נייר. זרועות חצי אורך וגופים לחתוך (כולל דשים, אם מצורף) לרוחב לטבעות 1/8 אינץ ' רחב. מבשלים בסיר 4 ליטר של מים מלוחים רותחים (1 כף מלח עבור 3 ליטרים מים), חשוף, עד אטום רק, 30 עד 40 שניות.
ניקוז ומיד להעביר לאמבט קרח להפסיק לבשל. כאשר דיונון הוא מגניב, לנקז יבש לטפוח.
בינתיים, לשלב מרכיבים שנותרו 1/4 מלח כפית בקערה גדולה.
מוסיפים דיונון וזורקים עד לשלב טוב.
מגישים צונן או בטמפרטורת החדר.