קלצונה בקר וגבינה
קלצונה בקר וגבינה עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1565 קלוריות, 92 גרם חלבון ו 46 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לך חרדל דיז'ון, בצק פיצה קרום, חתיכות פטריות וגבעולים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. מתכונים דומים: קלצונה בקר וגבינה, בקר מחיטה מלאה, קלצונה פטריות ותרד, ו Escarole Calzone: Calzone di Ricottan E Escarola.
הוראות
מחממים תנור ל 350ºF. גריז קל גיליון עוגיות. פרוס פיצה קרום על גיליון עוגיות; בעדינות למתוח כדי ליצור מעגל 12 אינץ'.
שכבת בשר בקר, בצל, פטריות וגבינות על חצי הקרום עד 1 אינץ ' של קצה. מקפלים את הקרום על מילוי; לקפל את הקצה ולאטום עם מזלג.
חותכים חריצים בחלק העליון.
אופים 20 עד 25 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב מילוי חם. מגניב 5 דקות לפני חיתוך לתוך טריזים.