קלצוני חזיר מעושנים
קלצוני חזיר מעושנים עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 758 קלוריות, 32 גרם חלבון, ו 44 גרם שומן. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חומץ יין, מלח כשר ופלפל, מוצרלה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 63%. נסו מוקפץ חזיר מעושן, צלעות חזיר מעושנות, ו טאקו חזיר מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
מכניסים נייר אפייה לתנור ומחממים מראש ל -450 מעלות צלזיוס.על משטח מקומח קלות מחלקים את הבצק לרבעים; מכסים במגבת.
מחממים 1 כף שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את החזיר, 3/4 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל ומבשלים, מפרקים את הבשר בכף עץ, עד שכבר לא ורוד, 3 עד 4 דקות.
מוסיפים 2 כפיות פפריקה ומבשלים, תוך ערבוב, 30 שניות. מערבבים פנימה את הפלפל ומבשלים עד לריכוך קל, כ -2 דקות נוספות.
מעבירים לקערה ומערבבים פעם או פעמיים כדי להתקרר מעט.
טפחו ומתחו כל מנת בצק לסיבוב גס בגודל 8 אינץ'. עורמים את תערובת החזיר והמוצרלה בצד אחד של הסיבובים, משאירים גבול בגודל 1/2 אינץ ' ואז מקפלים את הבצק מעל המלית. צובטים ומכווצים את הקצוות לאיטום.
מערבבים 1/2 כף שמן זית עם יתרת 1/2 כפית הפפריקה; מברישים מעל הקלצונים.
חותכים פורקן בגודל 1 אינץ ' בכל אחד מהם.
מוציאים את תבנית האפייה מהתנור ומוסיפים את הקלצונים.
אופים עד להזהבה, 12 עד 15 דקות. בינתיים זורקים את הירקות עם החומץ ואת 3 כפות שמן הזית הנותרות בקערה ומתבלים במלח ופלפל.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
ניתן לשלב איטלקית עם קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. מונטה ברנרדי סאטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 44 דולר לבקבוק.
![מונטה ברנרדי סעאטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה]()
מונטה ברנרדי סעאטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
רובי אדום במראה. הניחוחות אופייניים לזנים: אלגנטי, פירותי, פטל שחור, דובדבן, סגול, ותווים מינרלייםיבש, חם, רך למדי על החיך. טעים, טרי ומעט טאני בגימור אינטנסיבי וארוך.