קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

קלצוני חזיר מעושנים

קלצוני חזיר מעושנים
קלצוני חזיר מעושנים עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 758 קלוריות, 32 גרם חלבון, ו 44 גרם שומן. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חומץ יין, מלח כשר ופלפל, מוצרלה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 63%. נסו מוקפץ חזיר מעושן, צלעות חזיר מעושנות, ו טאקו חזיר מעושן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מכניסים נייר אפייה לתנור ומחממים מראש ל -450 מעלות צלזיוס.על משטח מקומח קלות מחלקים את הבצק לרבעים; מכסים במגבת.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
2
מחממים 1 כף שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
3
מוסיפים את החזיר, 3/4 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל ומבשלים, מפרקים את הבשר בכף עץ, עד שכבר לא ורוד, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4
מוסיפים 2 כפיות פפריקה ומבשלים, תוך ערבוב, 30 שניות. מערבבים פנימה את הפלפל ומבשלים עד לריכוך קל, כ -2 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
5
מעבירים לקערה ומערבבים פעם או פעמיים כדי להתקרר מעט.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
טפחו ומתחו כל מנת בצק לסיבוב גס בגודל 8 אינץ'. עורמים את תערובת החזיר והמוצרלה בצד אחד של הסיבובים, משאירים גבול בגודל 1/2 אינץ ' ואז מקפלים את הבצק מעל המלית. צובטים ומכווצים את הקצוות לאיטום.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
7
מערבבים 1/2 כף שמן זית עם יתרת 1/2 כפית הפפריקה; מברישים מעל הקלצונים.
מרכיבים שתצטרך
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
8
חותכים פורקן בגודל 1 אינץ ' בכל אחד מהם.
9
מוציאים את תבנית האפייה מהתנור ומוסיפים את הקלצונים.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
10
אופים עד להזהבה, 12 עד 15 דקות. בינתיים זורקים את הירקות עם החומץ ואת 3 כפות שמן הזית הנותרות בקערה ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ירוקירוק
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
11
מגישים עם הקלצונים.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

ניתן לשלב איטלקית עם קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. מונטה ברנרדי סאטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 44 דולר לבקבוק.
מונטה ברנרדי סעאטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
מונטה ברנרדי סעאטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
רובי אדום במראה. הניחוחות אופייניים לזנים: אלגנטי, פירותי, פטל שחור, דובדבן, סגול, ותווים מינרלייםיבש, חם, רך למדי על החיך. טעים, טרי ומעט טאני בגימור אינטנסיבי וארוך.