קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות58
מגזין

קלר של מחבת עוף צלוי עם ירקות שורש

קלר של מחבת עוף צלוי עם ירקות שורש
אם יש לכם עוף, רוטבגאס, תפוחי אדמה חדשים בגוון אדום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : הטוב ביותר אי פעם עוף צלוי וירקות שורש, עוף צלוי מהיר וירקות שורש, ו העוף הצלוי האהוב על תומאס קלר.

הוראות

1
מחממים תנור ל 246°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
חתוך את עצם הבריח של העוף: השתמש בסכין חיתוך כדי לחתוך את עצם הבריח מאזור הצוואר / השד של העוף. אתה כנראה צריך להשתמש באצבעות שלך כדי להרגיש מסביב לזה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
3
זה קצת מסובך, אבל אם אתה יכול להסיר את עצם הבריח קודם, זה יהפוך את העוף קל יותר לגלף אחרי שהוא מבושל. (קלות זו של גילוף בעתיד היא הסיבה היחידה להוציא את העצם, כך שתוכל להשאיר אותו אם אתה רוצה.)
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
4
העונה חלל: בנדיבות העונה חלל של העוף עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
5
הוסף שלוש שיני שום ו 5 ענפים של הקורנית לחלל, באמצעות הידיים שלך כדי לשפשף את הקורנית ושום בכל רחבי החלל.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
6
מסבך את העוף: 
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
7
חותכים קטע 3-רגל של חוט מטבח כותנה.
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
8
מניחים את העוף כך שהוא חזה למעלה, ואת הרגליים מצביע לכיוונך. תכניס את קצות הכנפיים מתחת לתרנגולת. לעטוף את החוט מתחת לקצה הצוואר של הציפור, מושך את החוט מסתיים מעל השד, לכיוונך, plumping את השד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
9
ואז לחצות את החוט מתחת לשד (מעל חלל ובין הרגליים). לעטוף כל קצה סביב קצה הרגל הקרובה ביותר, ולקשור בחוזקה כך הרגליים לבוא יחד.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1
מניחים את הירקות, בצל, שום, ואת קורנית הנותרים sprig לתוך קערה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
הוסף 1/4 כוס שמן זית וזרוק עם הידיים עד מצופה היטב. מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
3
מורחים את העוף בשמן ומתבלים היטב במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4
מניחים עוף על מצע הירקות במחבת ברזל יצוק: ליצור מיטה של ירקות השורש במחבת ברזל יצוק גדול (או להשתמש במחבת צלייה רגילה אם אין לך מחבת ברזל יצוק.) אבי אוהב להשמיט את תפוחי האדמה בשלב זה ולסדר אותם סביב העוף.
מרכיבים שתצטרך
שורש ירקותשורש ירקות
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
5
מניחים את העוף על מיטת הירקות. למרוח את החלק העליון של חזה עוף עם חמאה. (שימו לב שהוספנו כמה גבעולים נוספים של קורנית לצמרת, כנראה בגלל שאבא שלי שכח להוסיף אותם לירקות! אבל זה עדיין עבד.)
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1
מניחים את המחבת בתנור וצולים את העוף במשך 25 דקות ב 475 ° F. ואז להפחית את החום ל 204° וצולים במשך 45 דקות נוספות, או עד החלק העבה ביותר של הירך רושם165 על מדחום בשר והמיצים לרוץ ברור.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
לכסות ולתת לנוח על קרש חיתוך: 
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
3
להעביר את העוף ללוח חיתוך, לכסות בנייר אלומיניום ולתת לנוח 20 דקות לפני גילוף לשרת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
קרש חיתוךקרש חיתוך
4
אתה יכול לשמור על הירקות חמים על ידי שמירה אותם בתנור עכשיו כבוי בעוד העוף נח. מערבבים כדי לצפות את הירקות עם מיצי הבישול לפני ההגשה
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
חותכים את העוף לחתיכות הגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6
מניחים ירקות על מגש הגשה עם חתיכות עוף מסודרים על גבי.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום