לחם בשר יווני מלא עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 44 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל של 478 קלוריות. המתכון הזה מכסה 30% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם מיץ לימון, פלפל אנגלי טחון, ביצה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 58%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: טורקיה קציץ בשר עם חרדל מחיטה מלאה, קציץ בשר הודו יווני, ו סלט דגנים יווני.
הוראות
1
שים את הבורגול בקערה קטנה, מכסים במים חמים ומשרים עד להתרכך, בערך 1 שעה. מסננים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
בורגול
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
זורקים את המלפפונים, העגבניות, חצי הנענע, 1 כף השמן, מיץ הלימון, 1/2 כפית מלח ו -1 / 4 כפית פלפל בקערה בינונית; מכסים ומכניסים למקרר עד שהם מוכנים להגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
1-1/2 אונקיות. ג'ין
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
8 (U-12) שרימפס
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מחממים תנור ל -400 מעלות צלזיוס.מרססים מעט תבנית אפייה מרובעת בגודל 8 אינץ ' בתרסיס בישול ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4
דופק את הבצל לעיסה במעבד מזון, מגרד את הקערה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מחממים את 2 כפות השמן הנותרות במחבת טפלון גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מוסיפים את רסק הבצל וכל מיץ הבצל ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהדבק מתחיל להשחים (הוא עדיין יהיה בהיר), כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
20 פרוסות זוקיני דקות
7
מוסיפים את הכמון, הקינמון, פלפל אנגלי, 1 1/2 כפיות מלח וכמה טוחנים פלפל וממשיכים לבשל עד שמשחת הבצל-תבלין מתחילה להיראות יבשה וריחנית, 4 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הדבק תבלינים
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
כמו פיסטוקים או אגוזי מלך
8 (U-12) שרימפס
¼ כפית אורגנו
20 פרוסות זוקיני דקות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
8
מוסיפים לקערת ערבוב גדולה את משחת הבצל-תבלין, הבורגול, הבקר הטחון, הביצה, פירורי הלחם, יתרת הנענע הקצוצה, 1/2 כפית מלח וכמה טחינה של פלפל ומערבבים בידיים עד לאיחוד יסודי. לחץ את התערובת לתבנית האפייה המוכנה; מפזרים את הצנוברים אם משתמשים ולוחצים פנימה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
הדבק תבלינים
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
בורגול
8 (U-12) שרימפס
20 פרוסות זוקיני דקות
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
9
אופים עד שכבש הבשר מתחיל להתרחק מהצדדים, משחים מעל ורושם 165 מעלות צלזיוס במדחום לקריאה מיידית, 30 עד 35 דקות. פורסים את קציץ הבשר לפרוסות בעובי 1 אינץ ' ומגישים חם לצד סלט המלפפון-עגבניות ובובות היוגורט היווני.