קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות16
מגזין

קמח בשר יווני מלא

קמח בשר יווני מלא
לחם בשר יווני מלא עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 44 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל של 478 קלוריות. המתכון הזה מכסה 30% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם מיץ לימון, פלפל אנגלי טחון, ביצה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 58%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: טורקיה קציץ בשר עם חרדל מחיטה מלאה, קציץ בשר הודו יווני, ו סלט דגנים יווני.

הוראות

1
שים את הבורגול בקערה קטנה, מכסים במים חמים ומשרים עד להתרכך, בערך 1 שעה. מסננים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
בורגולבורגול
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
זורקים את המלפפונים, העגבניות, חצי הנענע, 1 כף השמן, מיץ הלימון, 1/2 כפית מלח ו -1 / 4 כפית פלפל בקערה בינונית; מכסים ומכניסים למקרר עד שהם מוכנים להגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1-1/2 אונקיות. ג'ין1-1/2 אונקיות. ג'ין
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מחממים תנור ל -400 מעלות צלזיוס.מרססים מעט תבנית אפייה מרובעת בגודל 8 אינץ ' בתרסיס בישול ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4
דופק את הבצל לעיסה במעבד מזון, מגרד את הקערה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מחממים את 2 כפות השמן הנותרות במחבת טפלון גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מוסיפים את רסק הבצל וכל מיץ הבצל ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהדבק מתחיל להשחים (הוא עדיין יהיה בהיר), כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
7
מוסיפים את הכמון, הקינמון, פלפל אנגלי, 1 1/2 כפיות מלח וכמה טוחנים פלפל וממשיכים לבשל עד שמשחת הבצל-תבלין מתחילה להיראות יבשה וריחנית, 4 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הדבק תבליניםהדבק תבלינים
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
כמו פיסטוקים או אגוזי מלךכמו פיסטוקים או אגוזי מלך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
8
מוסיפים לקערת ערבוב גדולה את משחת הבצל-תבלין, הבורגול, הבקר הטחון, הביצה, פירורי הלחם, יתרת הנענע הקצוצה, 1/2 כפית מלח וכמה טחינה של פלפל ומערבבים בידיים עד לאיחוד יסודי. לחץ את התערובת לתבנית האפייה המוכנה; מפזרים את הצנוברים אם משתמשים ולוחצים פנימה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
הדבק תבליניםהדבק תבלינים
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת בריחבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
בורגולבורגול
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
9
אופים עד שכבש הבשר מתחיל להתרחק מהצדדים, משחים מעל ורושם 165 מעלות צלזיוס במדחום לקריאה מיידית, 30 עד 35 דקות. פורסים את קציץ הבשר לפרוסות בעובי 1 אינץ ' ומגישים חם לצד סלט המלפפון-עגבניות ובובות היוגורט היווני.
מרכיבים שתצטרך
יוגורט יוונייוגורט יווני
1-1/2 אונקיות. ג'ין1-1/2 אונקיות. ג'ין
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור

מרכיבים

454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)85 אחוז בשר בקר טחון רזה85 אחוז בשר בקר טחון רזה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחיטה בולגריתחיטה בולגרית1גדול2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם1מלפפון אנגלי, מרובע לאורכו וחותך לנתחים בגודל 1/4 אינץמלפפון אנגלי, מרובע לאורכו וחותך לנתחים בגודל 1/4 אינץ2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעלי נענע טריים ארוזים באופן רופף, קצוציםעלי נענע טריים ארוזים באופן רופף, קצוצים1(יכול להיות או להרחיק)allspice הקרקעallspice הקרקע11 קילו קישואים,קינמון טחוןקינמון טחון1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)כמון טחוןכמון טחון6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי2(יכול להיות או להרחיק)מיץ לימון סחוט טרימיץ לימון סחוט טרי6ריבס, קצוץ טרי או קפואיוגורט יווני ללא שומן, להגשהיוגורט יווני ללא שומן, להגשה3(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצנוברים, אופציונליצנוברים, אופציונלי21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרעגבניות שזיף, קצוץעגבניות שזיף, קצוץ596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפירורי לחם מחיטה מלאהפירורי לחם מחיטה מלאה21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל צהוב, קצוות מוסרים, קלופים ורבעיםבצל צהוב, קצוות מוסרים, קלופים ורבעים