קמחי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קוריאנים, אז תנו הזדמנות ל קימצ'י. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 147 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. אם יש לכם כרוב נאפה לחתיכות 1 אינץ', סוכר קוקוס, צנצנת מייסון בגודל ליטר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 508 שעות ו-15 דקות. זה מובא לך על ידי מטבח מזין. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, מתכונים דומים: מולים בקארי אדום עם פירה קמחי מספר הבישול של קמחי, כופתאות קמחי מאודות (Jjin Kimchi Mandu), ו ארוחת ערב: קמחי Jigae (תבשיל קמחי).
הוראות
מניחים את הכרוב בקערה גדולה, מפזרים את המלח על הכרוב וזורקים אותו היטב למעיל.
יוצקים מספיק מים כדי לכסות את הכרוב על ידי כ 1 אינץ'.
מניחים צלחת על הכרוב כדי לשמור אותו שקוע, ולתת לו לספוג במי מלח לפחות 4 עד 8 שעות, או עד העלים הם רפויים.
מסננים את הכרוב במסננת, בהזמנת 1/4 כוס מלח.
מניחים את המלח השמור ואת כל החומרים עבור הדבק לתוך מעבד מזון או בלנדר במהירות גבוהה, להתמזג עד חלקה ואחידה.
לזרוק את הכרוב, צנון בצל ירוק יחד בקערה ולאחר מכן כפית את הדבק צ ' ילי עליהם. לזרוק את הירקות יחד עם תיבול עד מצופה היטב.
להעביר את הכרוב צנצנת מייסון בגודל ליטר ולחץ אותו בחוזקה למטה כדי להסיר את כל בועות האוויר.
מניחים משקל זכוכית בתוך הצנצנת, ולאחר מכן לאטום בחוזקה.
אפשר הקימצ ' י להתסיס בטמפרטורת החדר במשך 3 ימים. לאחר מכן להעביר אותו למקרר ולאפשר לו גיל במשך 3 שבועות לפני הטעימה. לצרוך בתוך 6 חודשים.