קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות8
מגזין

קממבר ופודינג לחם חזיר

קממבר ופודינג לחם חזיר
מנה זו מכילה כ 21 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 476 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. גשו לסופר וקנו ביצים, קורנית, נקניק וירג'יניה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: קממבר-פודינג לחם אספרגוס, פודינג קרמל ללא ביצים, לא מאודה לא אופה לחם פודינג, ו פודינג לחם מלטזי (באמצעות לחם מעופש).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 375 מעלות F עם מתלה 1 להגדיר על המדף האמצעי ו מתלה 1 להגדיר על המדף התחתון. ממלאים צלחת אפייה גדולה באמצע הדרך עם מים חמים ומניחים על המדף התחתון.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
חמאה שמונה 8-אונקיה ramekins ולמקם על תבנית אפייה. חותכים את הגבינה לקוביות 1/2 אינץ ' ולשכב על צלחת כדי לשמור אותם מלהיצמד זה לזה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
3
לטאטא את השמנת הכבדה והביצים יחד בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדהשמנת כבדה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
4
מוסיפים 1 כפית מלח וקורט פלפל.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
מלחמלח
5
מוסיפים את קוביות הבגט והחזיר. מערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
חםחם
6
ממיסים את החמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מוסיפים את שאלוט, שומר ותימין, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד שהתרככו מעט והשחימו בקצוות, 4 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שאלותשאלות
שומרשומר
טימיןטימין
8
מוסיפים את התפוחים, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד שהתרככו מעט והשחימו את הקצוות, 3 עד 5 דקות. מערבבים את היין ומבשלים עד שהיין נספג לחלוטין, 3 עד 4 דקות. זרוק את זרזי הקורנית.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
טימין טריטימין טרי
תפוחתפוח
ייןיין
9
מוסיפים את תערובת התפוחים יחד עם קוביות הגבינה לביצים המוכות ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
תפוחתפוח
ביצהביצה
10
באופן שווה לחלק את פודינג הלחם בין ramekins.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
11
אופים עד שסכין חיתוך מוכנס למרכז פודינג לחם יוצא נקי וחם, 18 עד 25 דקות, מסובב את המחבת באמצע. אפשר לפודינג הלחם להתקרר לפחות 5 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
סכיןסכין
מחבתמחבת
12
מקשטים כל ramekin עם עלה שומר ומגישים לצד סלט ירוק לבוש קלות.
מרכיבים שתצטרך
שומרשומר
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו