קממבר מטוגן בשמן עמוק עם רוטב פטל
צריכים תוספת צמחונית לקטו אובו? קממבר מטוגן בשמן עמוק עם רוטב פטל יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 508 קלוריות, 9 גרם חלבון ו-37 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה מבית Allrecipes דורש פירורי לחם, גבינת קממבר, ביצה ושומשום. 22 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 52%, וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו טופו מטוגן בשמן עמוק עם רוטב שזיפים אסייתי או רוטב בוטנים תאילנדי, קלמרי מטוגן בשמן עמוק עם רוטב טרטור, ובצל מטוגן עמוק עם רוטב טבילה.
הוראות
חותכים גבינה צוננת ל-6 פלחים שווים. בקערה רדודה טורפים ביצה. על דף נייר שעווה מערבבים פירורי לחם ושומשום.
טובלים כל טריז גבינה בביצה והופכים לציפוי.
מגלגלים גבינה בתערובת פירורים לציפוי. (אם מכינים מראש, מכסים ומקררים כעת עד לבישול.)
בסיר כבד, מחממים כ-2 אינץ' שמן ל-375 מעלות F (190 מעלות צלזיוס) או עד שקוביית לחם בגודל 1 אינץ' הופכת לחום זהוב מכל הצדדים. מטגנים גבינה עד להזהבה.
ממיסים שימורי פטל לטבילת רוטב.