קן פילו ברי ויוגורט
אם יש לכם פטל, יוגורט וניל, מיץ תפוזים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 0% . מתכונים דומים: קיני אבוקדו , ביצים אפויות וקרם בייקון בקני פטוצ'יני תרד , וקינים תפוחי אדמה אפויים .
הוראות
מניחים דף אחד של בצק פילו על משטח עבודה; לפזר ספריי בטעם חמאה. למעלה עם עוד דף פילו; לפזר עם ספריי.
חותכים לשישה ריבועים. (השאר את הפילו מכוסה בניילון נצמד כדי למנוע התייבשות.) חזור על הפעולה עם הפילו שנותר.
עורמים שלושה ריבועים של פילו בשכבות בכל אחת משש כוסות מאפינס מצופים בתרסיס בישול, ריבועים מסתובבים כך שהפינות לא יחפפו.
מפזרים 1/4 כפית סוכר לכל כוס. מזלפים בתרסיס בישול.
אופים ב-375 מעלות למשך 6-8 דקות או עד להזהבה. מצננים על רשת.
בינתיים, בקערה קטנה, טורפים את היוגורט, קליפת התפוז והמיץ, ושארית הסוכר. כף תערובת יוגורט לכוסות; למעלה עם פירות יער.