קנדי קיין עוגיות פסים
קנדי קיין עוגיות מפוספסות יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 48 מנות. מנה אחת מכילה 121 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. אם יש לך ציפוי חמאה, חמאה, צבע מאכל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו קנדי קיין קוקטייל עם וודקה תוצרת בית קנדי קיין חדורה, קנדי קיין עוגיות, ו קנדי קיין עוגיות (מתכונים דומים).
הוראות
גריז (או קו עם נייר קלף) תחתית שלושה מחבתות אפייה תואמות 13 x 9 אינץ'. הגדר לצד. (הערה: אם אין לך שלוש מחבתות, אתה יכול להשתמש שוב אחת שלוש פעמים).
מניחים ממרח שקדים בקערה גדולה; להיפרד ממזלג. שמנת עם חמאה, סוכר וחלמון ביצה עד אור, רך וחלק. מערבבים בקמח. בקערה אחרת, להכות חלבונים ביצה עד פסגות רכות טופס. מקפלים לתוך בצק, ערבוב עד מעורבב היטב.
מחלקים את הבצק לשלושה חלקים שווים.
מורחים את הבצק לתוך המחבתות מוכנות.
אופים ב 177° במשך 10-12 דקות או עד הקצוות הם חום זהוב בהיר.
הפוך על מדפים תיל; הסר את נייר הקלף, אם השתמשת בו.
מניחים מתלה חוט אחר על גבי להתהפך. מגניב לגמרי.
מניחים את אחת השכבות על גבי חתיכת ניילון גדולה.
מורחים באופן שווה עם ציפוי. למעלה עם השכבה השנייה ולהתפשט עם ציפוי יותר.
שכבה את החלק השלישי על גבי (לא להקפיא את החלק העליון), ויצרו ערימה 3 שכבות של עוגה. להביא לעטוף פלסטיק על שכבות. להחליק על תבנית אפייה ולהגדיר קרש חיתוך או מחבת כבדה, שטוחה על גבי לדחוס שכבות. להכניס למקרר לפחות שעה, או כל עוד בן לילה.
מאוחר יותר או למחרת, ממיסים שוקולד בדוד כפול.
מורחים על השכבה העליונה; לאפשר להקשיח. עם סכין חדה, קצוות קצוצים.
חותכים לרצועות 1/2 אינץ לרוחב; ואז לחתוך כל רצועה ל 4-5 חתיכות. לאחסן במיכלים אטומים.