קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות30
ציון בריאות8
מגזין

קנולי עם מנדרינה-מילוי שקדים

קנולי עם מנדרינה-מילוי שקדים
קנולי עם מנדרינה-מילוי שקדים דורש על 2 שעות ו-15 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 379 קלוריות. מתאים ל-30 מנות. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך ריקוטה חלב כבשים, קינמון טחון, סוכר ממתקים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 18%. מתכונים דומים: קנולי עם מנדרינה-מילוי שקדים, עוגות קנולי מנדרינה שוקולד, ו מילוי קנולי.

הוראות

1
מערבבים את הקמח, קינמון, סוכר ומלח בקערה. לעבוד בשומן חזיר ולהוסיף לאט את marsala. ללוש יחד עם אצבעות עד הבצק מגיע יחד. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות ללוש עד חלקה ואלסטית, 5 עד 7 דקות. טופס את הבצק לתוך דיסק לעטוף בחוזקה בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננתשמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
שומן חזירשומן חזיר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה.
3
הגדר את הגלילים החלקים של מכונת פסטה בסביבה הרחבה ביותר. פתח את הבצק וחתוך לשניים. קמח קל 1 חצי (לשמור את המחצית הנותרת מכוסה בניילון נצמד). לשטח את הבצק המשוריין לתוך סגלגל להאכיל דרך הגלילים. הפעל את החוגה למטה 2 חריצים ולהאכיל את הבצק דרך הגלילים שוב. מקפלים את הבצק בחזרה לצורתו הסגלגלה המקורית וחוזרים על התהליך של העברת הבצק דרך גלילי הפסטה. המשך להאכיל את הבצק דרך הגלילים, מה שהופך את החלל בין הגלילים צר יותר על ידי 2 חריצים בכל פעם, עד הבצק מגיע לעובי של בערך 1/8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
מכונת פסטהמכונת פסטה
4
קו גיליון אפייה עם ניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
5
מעבירים את הבצק מגולגל על משטח מקורנן קלות לחתוך 4 או 5 סיבובים עם חותך עגול 4 אינץ ' מקורנן.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
6
להעביר את הסיבובים לתבנית אפייה ולשמור מכוסה בניילון נצמד יותר.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
7
מרדדים את הבצק הנותר לחתוך סיבובים באותו אופן. לאסוף את השאריות ולתת לעמוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
מרדדים את השאריות וחותכים באותו אופן.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
מחממים כמה סנטימטרים של שמן בתנור הולנדי גדול עד שהוא רושם 350 מעלות F. לרסס קלות את צינורות קנולי עם ספריי nonstick.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
10
מברשת את הקצה התחתון של 1 בצק עגול עם ביצה לבן. לעטוף את הבצק סביב צינור, חופפים את הקצוות (ביצה לבן קצה צריך ללכת על גבי), ולאחר מכן לחץ על הקצוות יחד כדי לאטום. הפוך 5 פגזים יותר באותו אופן (לשמור על סיבובים שנותרו מכוסים פלסטיק).
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
11
מטגנים את הבצק על הצינורות אחד בכל פעם, מסתובבים עם מלקחיים מתכת, עד שהוא גוון אחד כהה יותר, כ 45 שניות. לובש כפפות תנור, מהדק את קצה הצינורות החמים עם מלקחיים, 1 בכל פעם, ו, מחזיק את הצינור אנכית, לאפשר את הקליפה להחליק את הצינור על מגבות נייר, בעדינות רועד את הצינור ומניע את הקליפה לפי הצורך כדי לשחרר. (אם תאפשר את הקליפה כדי להתקרר זה ידבק לצינור לנפץ כאשר אתה מנסה להסיר אותו.)
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
12
להעביר את הפגזים מגבות נייר כדי לנקז ולקרר את הצינורות לפני שימוש חוזר. לעטוף את הבצק הנותר סביב הצינורות ומטגנים באותו אופן.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
1
מערבבים את השמנת הכבדה ואת גרידת מנדרינה בסיר קטן ומביאים לרתיחה מעל חום נמוך.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
מנדרינהמנדרינה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מערבבים את הסוכר ומיץ מנדרינה בסיר בינוני ומבשלים עד צבע ענבר עמוק. לאט לאט לטאטא בתערובת שמנת ומבשלים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ מנדרינהמיץ מנדרינה
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מעבירים לקערה ולתת מגניב להתעבות מעט.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מערבבים את הריקוטה ואת גבינת שמנת בקערה של מיקסר, מוסיפים כמה כפות סוכר של ממתקים להמתיק, ומכים עד אור ורך. מקפלים ברוטב קרמל מנדרינה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
מנדרינהמנדרינה
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
למלא שקית מאפה מצויד עם קצה כוכב ולמלא את קונכיות קנולי. טובלים את הקצוות בשקדים ובשוקולד ובאבק עם סוכר של ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
קונכיות קנוליקונכיות קנולי
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד

מרכיבים

30שרימפס וורידיםשקדים פרוסים, קלויים, לקישוטשקדים פרוסים, קלויים, לקישוט30שרימפס וורידיםשוקולד מריר, קצוץ דק, לקישוטשוקולד מריר, קצוץ דק, לקישוט30שרימפס וורידיםסוכר ממתקים, כדי להמתיק וכדי לקשטסוכר ממתקים, כדי להמתיק וכדי לקשט454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גבינת שמנת, טמפרטורת החדרגבינת שמנת, טמפרטורת החדר1ביצה לבנה, מוכה קלותביצה לבנה, מוכה קלות4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח, ועוד לאבקקמח, ועוד לאבק1חתיכות טופי הית' ברקינמון טחוןקינמון טחון1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננתשמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת0חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.ריקוטה חלב כבשים טרי, מנוקז במסננת מצופה בכותנה לפחות 4 שעותריקוטה חלב כבשים טרי, מנוקז במסננת מצופה בכותנה לפחות 4 שעות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ מנדרינה טרימיץ מנדרינה טרי2מנדרינות, מקוננותמנדרינות, מקוננות30שרימפס וורידיםשמן צמחי לטיגון עמוקשמן צמחי לטיגון עמוק33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שומן קר מאודשומן קר מאוד