קנולי עם מנדרינה-מילוי שקדים דורש על 2 שעות ו-15 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 379 קלוריות. מתאים ל-30 מנות. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך ריקוטה חלב כבשים, קינמון טחון, סוכר ממתקים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 18%. מתכונים דומים: קנולי עם מנדרינה-מילוי שקדים, עוגות קנולי מנדרינה שוקולד, ו מילוי קנולי.
הוראות
1
מערבבים את הקמח, קינמון, סוכר ומלח בקערה. לעבוד בשומן חזיר ולהוסיף לאט את marsala. ללוש יחד עם אצבעות עד הבצק מגיע יחד. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות ללוש עד חלקה ואלסטית, 5 עד 7 דקות. טופס את הבצק לתוך דיסק לעטוף בחוזקה בניילון נצמד.
הגדר את הגלילים החלקים של מכונת פסטה בסביבה הרחבה ביותר. פתח את הבצק וחתוך לשניים. קמח קל 1 חצי (לשמור את המחצית הנותרת מכוסה בניילון נצמד). לשטח את הבצק המשוריין לתוך סגלגל להאכיל דרך הגלילים. הפעל את החוגה למטה 2 חריצים ולהאכיל את הבצק דרך הגלילים שוב. מקפלים את הבצק בחזרה לצורתו הסגלגלה המקורית וחוזרים על התהליך של העברת הבצק דרך גלילי הפסטה. המשך להאכיל את הבצק דרך הגלילים, מה שהופך את החלל בין הגלילים צר יותר על ידי 2 חריצים בכל פעם, עד הבצק מגיע לעובי של בערך 1/8 אינץ'.
מחממים כמה סנטימטרים של שמן בתנור הולנדי גדול עד שהוא רושם 350 מעלות F. לרסס קלות את צינורות קנולי עם ספריי nonstick.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
10
מברשת את הקצה התחתון של 1 בצק עגול עם ביצה לבן. לעטוף את הבצק סביב צינור, חופפים את הקצוות (ביצה לבן קצה צריך ללכת על גבי), ולאחר מכן לחץ על הקצוות יחד כדי לאטום. הפוך 5 פגזים יותר באותו אופן (לשמור על סיבובים שנותרו מכוסים פלסטיק).
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
(מומלץ: רוטב A1)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
11
מטגנים את הבצק על הצינורות אחד בכל פעם, מסתובבים עם מלקחיים מתכת, עד שהוא גוון אחד כהה יותר, כ 45 שניות. לובש כפפות תנור, מהדק את קצה הצינורות החמים עם מלקחיים, 1 בכל פעם, ו, מחזיק את הצינור אנכית, לאפשר את הקליפה להחליק את הצינור על מגבות נייר, בעדינות רועד את הצינור ומניע את הקליפה לפי הצורך כדי לשחרר. (אם תאפשר את הקליפה כדי להתקרר זה ידבק לצינור לנפץ כאשר אתה מנסה להסיר אותו.)
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
12
להעביר את הפגזים מגבות נייר כדי לנקז ולקרר את הצינורות לפני שימוש חוזר. לעטוף את הבצק הנותר סביב הצינורות ומטגנים באותו אופן.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
1
מערבבים את השמנת הכבדה ואת גרידת מנדרינה בסיר קטן ומביאים לרתיחה מעל חום נמוך.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
מנדרינה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מערבבים את הסוכר ומיץ מנדרינה בסיר בינוני ומבשלים עד צבע ענבר עמוק. לאט לאט לטאטא בתערובת שמנת ומבשלים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ מנדרינה
ופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות