קנופלה, תפוחי אדמה וכרוב כבוש
קנופלה, תפוחי אדמה וכרוב כבוש יכול להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 458 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-34 היו אומרים שזה פגע במקום. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו מלח, קמח, מלח ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: מרק Knoephla, פירה כרוב כבוש, ו נקניק עוף עם תפוחי אדמה וכרוב כבוש לשניים.
הוראות
שלב 3 כוסות קמח, אבקת אפייה, 1/4 כפית מלח, ביצה ומים חמים בקערת ערבוב בגודל בינוני.
ללוש את הבצק, הוספת קמח עד הבצק נוקשה וקשה לעבוד עם, לתת את הבצק לנוח.
רול בצק לתוך גליל רחב 1/2 עד 3/4 אינץ'.
להביא סיר של מים מומלחים לרתיחה. באמצעות מספריים לחתוך בצק ב 1/2 עד 3/4 חתיכות אינץ לתוך המים הרותחים. הכופתאות ישבו בתחתית הסיר עד שכמעט סיימו. כאשר בישול כמעט סיים, knoephla יעלה על פני השטח. ברגע שהם עלו אל פני השטח תן להם לבשל 2 דקות יותר.
מניחים שמן במחבת גדולה וחום מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים תפוחי אדמה ומלח ופלפל לפי הטעם. מטגנים עד תפוחי אדמה מבושלים דרך חום זהוב.
בעוד תפוחי אדמה מטגנים, מניחים 1 כף חמאה במחבת לא מקל, לחמם על חום בינוני גבוה. מבשלים את הקנה בקבוצות, מעבירים את הכופתאות המטוגנות למחבת עם תפוחי האדמה.
כאשר כל knoephla ותפוחי אדמה משחימים יפה בשילוב במחבת אחת, להוסיף את הכרוב לתערובת וחום דרך.