קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות27
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קנופלה, תפוחי אדמה וכרוב כבוש

קנופלה, תפוחי אדמה וכרוב כבוש
קנופלה, תפוחי אדמה וכרוב כבוש יכול להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 458 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-34 היו אומרים שזה פגע במקום. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו מלח, קמח, מלח ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: מרק Knoephla, פירה כרוב כבוש, ו נקניק עוף עם תפוחי אדמה וכרוב כבוש לשניים.

הוראות

1
שלב 3 כוסות קמח, אבקת אפייה, 1/4 כפית מלח, ביצה ומים חמים בקערת ערבוב בגודל בינוני.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
2
מערבבים היטב.
3
ללוש את הבצק, הוספת קמח עד הבצק נוקשה וקשה לעבוד עם, לתת את הבצק לנוח.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
4
רול בצק לתוך גליל רחב 1/2 עד 3/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
5
להביא סיר של מים מומלחים לרתיחה. באמצעות מספריים לחתוך בצק ב 1/2 עד 3/4 חתיכות אינץ לתוך המים הרותחים. הכופתאות ישבו בתחתית הסיר עד שכמעט סיימו. כאשר בישול כמעט סיים, knoephla יעלה על פני השטח. ברגע שהם עלו אל פני השטח תן להם לבשל 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
6
לנקז היטב.
7
מניחים שמן במחבת גדולה וחום מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מוסיפים תפוחי אדמה ומלח ופלפל לפי הטעם. מטגנים עד תפוחי אדמה מבושלים דרך חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
9
בעוד תפוחי אדמה מטגנים, מניחים 1 כף חמאה במחבת לא מקל, לחמם על חום בינוני גבוה. מבשלים את הקנה בקבוצות, מעבירים את הכופתאות המטוגנות למחבת עם תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
כאשר כל knoephla ותפוחי אדמה משחימים יפה בשילוב במחבת אחת, להוסיף את הכרוב לתערובת וחום דרך.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
מגישים באופן מיידי.