קושימומחה
מוכן ב15 שעות
מנות6
ציון בריאות19
מגזין

קנלוני עוף מעושן

קנלוני עוף מעושן
קנלוני עוף מעושן עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני המנות העיקריות שלך. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 763 קלוריות, 41 גרם חלבון ו-47 גרם שומן כל אחת. תמורת 2.77$ למנה, המתכון הזה מכסה 29% מהדרישות היומיות שלכם של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כ-15 שעות. המתכון הזה מ- Foodnetwork דורש גבינת ריקוטה חלבית, אגוז מוסקט טחון, ביצה ופפריקה. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 49%. הציון הזה מוצק. קנלוני עוף, קנלוני עוף וברוקולי וקנלוני עוף עם רוטב פלפל אדום קלוי דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
ציוד מיוחד: 2 כוסות שבבי תפוח, שהושרו במים למשך הלילה
מרכיבים שתצטרך
3 טחונים אגוז מוסקט טרי3 טחונים אגוז מוסקט טרי
טחנת אגוז מוסקט טריטחנת אגוז מוסקט טרי
2
מחממים את התנור ל-350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
פירורי לחם פנקו טחונים גספירורי לחם פנקו טחונים גס
3
לעוף: בעזרת מספריים למטבח מסירים את עמוד השדרה של העוף ומניחים בצד במקרר לשימוש נוסף (כמו מינסטרון עוף מעושן).
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פירורי לחם פנקו טחונים גס1/4 כוס פירורי לחם פנקו טחונים גס
פירורי לחם פנקו טחונים גספירורי לחם פנקו טחונים גס
4
חותכים את העוף לשניים, ישר דרך עצם החזה. על ידי הפרדת העוף לשני חלקים זה יבטיח שהעוף יעבור עישון יסודי יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוסות פרמזן מגוררת, ועוד לקישוט1 1/3 כוסות פרמזן מגוררת, ועוד לקישוט
5
מפזרים את נתחי העוף במלח, פלפל, שום מגורען ופפריקה מעושנת.
מרכיבים שתצטרך
12 אונקיות פלפל אדום קלוי קצוץ, סחוט12 אונקיות פלפל אדום קלוי קצוץ, סחוט
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
קופסת קונכיות קנלוני (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקותקופסת קונכיות קנלוני (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
1 1/2 אונקיות עלי תרד קצוצים (בערך 2 כוסות)1 1/2 אונקיות עלי תרד קצוצים (בערך 2 כוסות)
6
מניחים תבנית צלייה מאלומיניום עמוקה מעל הכיריים. מרפדים בנייר אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
1/2 אונקיות עלי תרד קצוצים (בערך1/2 אונקיות עלי תרד קצוצים (בערך
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
7
הוסף את שבבי העץ המושרים לפיסת נייר כסף גדולה, ולאחר מכן מקפלים פנימה את הצדדים כדי ליצור נרתיק. חוררו חורים בחלק העליון של הנרתיק, הניחו אותו ישירות מעל מבער גז והדליקו גבוה. השאירו למשך 2 עד 3 דקות, צפו היטב. ברגע שהוא מתחיל לעשן, בעזרת מלקחיים, העבירו את השקיק לתחתית תבנית הצלייה המרופדת. מניחים רשת מעל הצ'יפס בתבנית הצלייה המרופדת וממקמים אותו כך ששבבי העץ יהיו ישירות מעל המבער וממשיכים לעשן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
מניחים את נתחי העוף עם העצם כלפי מטה על הרשת. מכסים היטב בנייר אלומיניום כדי לאטום את העשן.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
9
הכניסו את תבנית הצלייה לתנור ועישנו עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל-165 מעלות צלזיוס במדחום לקריאה מיידית, 45 עד 60 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
מוציאים ומצננים. קורצים את חזה העוף המעושן ומניחים בצד 1 1/2 כוסות לקנלוני (את השאר שומרים לשימוש אחר). מגבירים את התנור ל-375 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף מעושןחזה עוף מעושן
CannelloniCannelloni
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
בזמן שהעוף מעשן, מכינים את רוטב הפלפל האדום הקלוי בקרם: מביאים את השמן לחום בינוני בסיר גדול. מטגנים את הבצל עד לשקיפות, כ-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים קלוייםפלפלים אדומים קלויים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
12
מוסיפים את השום ומזיעים עד לריח, כדקה. מערבבים פנימה את הפלפלים והעגבניות. מבשלים במשך 5 דקות. עובדים ב-2 כוסות כוסות, מעבדים את הרוטב על גבוה בבלנדר עד לקבלת תערובת חלקה. מחזירים את הרוטב לסיר, מנמיכים את האש לנמוכה וטורפים פנימה את השמנת.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
13
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את מיץ הלימון. מתבלים במלח ופלפל. אם מכינים מראש, מצננים לפני מקררים עד שבוע.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
14
לקנלוני: בקערת ערבוב בינונית מערבבים בכף עץ את הריקוטה, גבינת השמנת, 1 כוס הפרמזן, הביצה ואגוז המוסקט. מקפלים פנימה את העוף המגורר, התרד, העגבניות ומעט מלח ופלפל. שפכו את המילוי בשקית מאפה בינונית עם קצה פתוח גדול.
מרכיבים שתצטרך
מיכל בצל קצוץמיכל בצל קצוץ
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
CannelloniCannelloni
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
15
מורחים 1/2 כוס מרוטב הפלפל האדום הקלוי הקרמי באופן שווה על התחתית של כלי גרטן בגודל 9 על 13 אינץ'. מעבירים כ-2 1/2 כפות מהמלית לתוך קליפות הקנלוני ומניחים אותן בתבנית הגראטן. שפפו את הרוטב שנותר על הקנלוני.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים קלוייםפלפלים אדומים קלויים
CannelloniCannelloni
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
16
מפזרים את הפנקו ואת יתרת הפרמזן. מכסים ואופים עד שהמילוי מוכן, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
17
אופים ללא כיסוי עד שהחלק העליון מזהיב ומבעבע, עוד 5 עד 7 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
18
מוציאים ומצננים על רשת למנוחה.
19
מקשטים בפרמזן ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן

מרכיבים

490דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.עוף שלם, טפח יבש ויצא במשך 15 דקותעוף שלם, טפח יבש ויצא במשך 15 דקות113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גבינת שמנת מוקצפתגבינת שמנת מוקצפת1כף. חומץ ביין אדוםתערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה130דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.chopped fire-roasted tomatoes, drainedchopped fire-roasted tomatoes, drained113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.chopped fire-roasted tomatoes, drainedchopped fire-roasted tomatoes, drained2ציפורןשום, טחוןשום, טחון2חתיכות טופי הית' ברחמוצים כשריםחמוצים כשרים1791 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)1מיץ לימוןמיץ לימון6שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור סדוק טרימלח כשר ופלפל שחור סדוק טרי3grounds fresh nutmeggrounds fresh nutmeg12 כפיות אבקת שוםבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר15דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.coarsely ground panko breadcrumbscoarsely ground panko breadcrumbs133דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פרמזן מגורר, ועוד לקישוטפרמזן מגורר, ועוד לקישוט340דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פלפל אדום קצוץ צלוי, מנוקזפלפל אדום קצוץ צלוי, מנוקז227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.box cannelloni shells (12 shells), soaked in warm water for 2 minutesbox cannelloni shells (12 shells), soaked in warm water for 2 minutes454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גבינת ריקוטה עם חלב מלאגבינת ריקוטה עם חלב מלא1אוראו ממולאים כפולים1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות60דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1/2 ounces chopped spinach leaves (about1/2 ounces chopped spinach leaves (about40דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בצל צהוב קצוץבצל צהוב קצוץ