ביצי לימון ובזיליקום מעל פוקצ'ה
ביצי לימון ובזיליקום מעל פוקצ'ה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 17 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 379 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך מלח, לחם foccacia, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו בזיליקום, זית ופטה פוקצ'ה, צלעות חזיר בגריל עם לימון-בזיליקום Orzo # GrillPorkLikeASteak, ו לימון-בזיליקום עוף עם בזיליקום איולי (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
חותכים את החלק העליון את foccacia ו חלול את הלחם בפנים. קרע את החלק העליון של הפוקצ 'ה ואת הלחם הפנימי לחתיכות 1 אינץ' ולשמור לתערובת הביצה.
צחצח את פנים הפוקצ ' ה בשמן זית לימון מאיר.
מניחים על תבנית אפייה וטוסט במשך 10 דקות.
בינתיים, בקערה גדולה, לטאטא את הביצים.
מוסיפים את הבזיליקום, הגבינה, המלח, הפלפל והחלב.
להקציף בקלילות. מערבבים עד 4 כוסות של חתיכות הלחם.
בזהירות לשפוך את תערובת הביצים לתוך תחתית foccacia קלוי. חזור לתנור ואפה עד שהביצים מבושלות, כ -35 עד 40 דקות.
חותכים את foccacia אפוי לתוך 6 עד 8 חתיכות לשרת מיד.