קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות51
מגזין

קנלוני פלורנטין

קנלוני פלורנטין
קנלוני פלורנטין דורש סביב 2 שעות ו 40 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 819 קלוריות, 29 גרם חלבון, ו 45 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לכו לחנות ואספו בצל, פלפל גרוס, שמנת כבדה ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. מתכון זה מכלמתכונים יש 12 אוהדים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 88%, וזה מדהים. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם קנלוני, קנלוני, ו קישוא קנלוני.

הוראות

1
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים קלות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מוסיפים פסטה ומבשלים 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; מסננים, מפרידים קליפות ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
פסטהפסטה
3
מחממים תנור ל 500 מעלות צלזיוס (260 מעלות צלזיוס). בתבנית אפייה 9 על 13 שלבו עגל, גזר, סלרי, חצי בצל קצוץ ותרד. מערבבים היטב. מערבבים פנימה 1 1/4 כפית מלח, 1 1/4 כפית פלפל, 2 כפות שמן זית ויין לבן.
מרכיבים שתצטרך
יין לבןיין לבן
שמן זיתשמן זית
גזרגזר
תרדתרד
סלריסלרי
פלפלפלפל
בצלבצל
מלחמלח
עגלעגל
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
4
מכניסים לתנור וצולים עד שהעגל שחום והירקות רכים, 30 עד 40 דקות. מערבבים לעתים קרובות. אם הבשר מתחיל לעשן, להפחית את החום ל 400 מעלות (200 מעלות צלזיוס).
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
בשרבשר
עגלעגל
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
בואו תערובת בשר מגניב 15 דקות, ולאחר מכן תהליך במעבד מזון עד קצוץ דק. מחזירים למחבת ומערבבים פנימה שמנת, עגבניות רומא, פרמזן, תיבול איטלקי ו -2 כפות בזיליקום טרי קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
תיבול איטלקיתיבול איטלקי
רומה עגבנייהרומה עגבנייה
בזיליקום טריבזיליקום טרי
פרמזןפרמזן
קרםקרם
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
מחבתמחבת
6
אופים עוד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
בעוד תערובת בשר הוא קירור מספיק כדי להתמודד, לעשות רוטב עגבניות. מחית עגבניות משומרות עם המיץ שלהן במעבד מזון עד לקבלת תערובת חלקה. במחבת גדולה על אש בינונית מחממים 2 כפות שמן זית כתית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתיתשמן זית כתית
עגבניות שימוריםעגבניות שימורים
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
מיץמיץ
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
מחבתמחבת
9
קולים שום ובצל קצוץ עד לריכוך. מערבבים עגבניות מחית, 1 כפית מלח 1 כפית פלפל. מבשלים 5 עד 10 דקות, או עד שהם כבר לא מימיים.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
פלפלפלפל
עגבנייהעגבנייה
בצלבצל
מלחמלח
10
מוסיפים ארבעה עלי בזיליקום קצוצים ומבשלים עוד 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טריבזיליקום טרי
11
הפחיתו את טמפרטורת התנור ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). ממלאים קליפות פסטה בתערובת בשר מקוררת, 2 עד 3 כפות לקליפה.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
12
מניחים קליפות בתבנית אפייה נקייה 9 על 13.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
13
יוצקים רוטב עגבניות על קליפות ואופים 20 דקות, או עד שהרוטב מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

מרכיבים

454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עגבניות בסגנון איטלקי חתוכות לקוביותעגבניות בסגנון איטלקי חתוכות לקוביות2גזר, קצוץגזר, קצוץ1ביוןסלרי, קצוץסלרי, קצוץ2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין לבן יבשיין לבן יבש2(חוֹרֶף)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)4עליםבזיליקום טרי, קצוץבזיליקום טרי, קצוץ2ציפורןשום, טחוןשום, טחון11 קילו קישואים,פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/3 שקית אטריות ביצים רחבות במיוחד1/3 שקית אטריות ביצים רחבות במיוחד2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2(יכול להיות או להרחיק)תיבול איטלקיתיבול איטלקי2(חוֹרֶף)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות1בצל, קצוץבצל, קצוץ1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת פרמזן מגוררתגבינת פרמזן מגוררת227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חבילת פסטה cannelloniחבילת פסטה cannelloni2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקרומא (שזיף) עגבניות, חתוך לקוביותרומא (שזיף) עגבניות, חתוך לקוביות11 קילו קישואים,1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים283אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)תרד, שטוף וקצוץתרד, שטוף וקצוץ1בצל צהוב, קצוץבצל צהוב, קצוץ

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

ניתן לשלב עוגיית פלורנטין עם שרי שמנת, מדיירה ופרוסקו. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף סוכר פשוט או עוגיות לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, ותווי האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "