קנלוני פלורנטין דורש סביב 2 שעות ו 40 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 819 קלוריות, 29 גרם חלבון, ו 45 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לכו לחנות ואספו בצל, פלפל גרוס, שמנת כבדה ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. מתכון זה מכלמתכונים יש 12 אוהדים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 88%, וזה מדהים. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם קנלוני, קנלוני, ו קישוא קנלוני.
הוראות
1
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים קלות.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מוסיפים פסטה ומבשלים 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; מסננים, מפרידים קליפות ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות פסטה
פסטה
3
מחממים תנור ל 500 מעלות צלזיוס (260 מעלות צלזיוס). בתבנית אפייה 9 על 13 שלבו עגל, גזר, סלרי, חצי בצל קצוץ ותרד. מערבבים היטב. מערבבים פנימה 1 1/4 כפית מלח, 1 1/4 כפית פלפל, 2 כפות שמן זית ויין לבן.
מרכיבים שתצטרך
יין לבן
שמן זית
גזר
תרד
סלרי
פלפל
בצל
מלח
עגל
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
4
מכניסים לתנור וצולים עד שהעגל שחום והירקות רכים, 30 עד 40 דקות. מערבבים לעתים קרובות. אם הבשר מתחיל לעשן, להפחית את החום ל 400 מעלות (200 מעלות צלזיוס).
מרכיבים שתצטרך
ירק
בשר
עגל
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
בואו תערובת בשר מגניב 15 דקות, ולאחר מכן תהליך במעבד מזון עד קצוץ דק. מחזירים למחבת ומערבבים פנימה שמנת, עגבניות רומא, פרמזן, תיבול איטלקי ו -2 כפות בזיליקום טרי קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
תיבול איטלקי
רומה עגבנייה
בזיליקום טרי
פרמזן
קרם
בשר
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
מחבת
6
אופים עוד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
בעוד תערובת בשר הוא קירור מספיק כדי להתמודד, לעשות רוטב עגבניות. מחית עגבניות משומרות עם המיץ שלהן במעבד מזון עד לקבלת תערובת חלקה. במחבת גדולה על אש בינונית מחממים 2 כפות שמן זית כתית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית
עגבניות שימורים
רוטב עגבניות
מיץ
בשר
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
מחבת
9
קולים שום ובצל קצוץ עד לריכוך. מערבבים עגבניות מחית, 1 כפית מלח 1 כפית פלפל. מבשלים 5 עד 10 דקות, או עד שהם כבר לא מימיים.
מרכיבים שתצטרך
שום
פלפל
עגבנייה
בצל
מלח
10
מוסיפים ארבעה עלי בזיליקום קצוצים ומבשלים עוד 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טרי
11
הפחיתו את טמפרטורת התנור ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). ממלאים קליפות פסטה בתערובת בשר מקוררת, 2 עד 3 כפות לקליפה.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות פסטה
בשר
ציוד שתשתמש בו
תנור
12
מניחים קליפות בתבנית אפייה נקייה 9 על 13.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות פסטה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
13
יוצקים רוטב עגבניות על קליפות ואופים 20 דקות, או עד שהרוטב מבעבע.
ניתן לשלב עוגיית פלורנטין עם שרי שמנת, מדיירה ופרוסקו. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף סוכר פשוט או עוגיות לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, ותווי האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "