לזניה פטוצ'יני אפויה
לזניה פטוצ'יני אפוי יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר העיקרי שלך כמובן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 289 קלוריות. אם יש לכם גבינת מוצרלה, אורגנו, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. עם כפית ציון של 43% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: פטוצ'יני אפוי, אפוי דלעת פטוצ'יני אלפרדו, ו פטוצ'יני אפוי קרמי עם אסיאגו ותימין.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. לבשל פסטה במשך 8 עד 10 דקות, או עד אל דנטה; לנקז.
במחבת גדולה, בקר חום מעל חום בינוני.
מסננים שומן ממחבת, ומעבירים בשר לקערה. באותו מחבת, לבשל בצל ופלפל בל בחמאה עד במכרז. מערבבים עגבניות, פטריות, זיתים, בשר בקר, ומתבלים עם אורגנו. מבשלים במשך 10 דקות.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מסדרים חצי מהפטוצ 'יני המבושל בצלחת המוכנה, למעלה עם חצי מתערובת הבשר והירקות, ומפזרים 1/2 כוס גבינת צ' דר ו-1/2 כוס גבינת מוצרלה. חזור על שכבות.
מערבבים יחד מרק מרק בשר עד חלקה, ושופכים על תבשיל.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 עד 35 דקות, או עד מחומם דרך.