קושימומחה
מוכן ב13 שעות, 50 דק.
מנות10
ציון בריאות5
מגזין

קנליני ואורז עם נקניקיית אנדוי

קנליני ואורז עם נקניקיית אנדוי
ג' ייסון הופין: קנליני ואורז עם נקניק אנדוי נטול גלוטן, וללא חלב מנה עיקרית. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 18 גרם חלבון, 27 גרם שומן, ובסך הכל של 475 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ו 2 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, פלפל, ציר עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הצמחי תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת קפה אוכמניות # יום ראשון כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 13 שעות ו -50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 38%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו הופין ' ג'ון עם אנדוי, מרק נקניקיות ואורז אנדוי, ו שעועית אדומה ואורז עם נקניקיית אנדוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול מחממים את השמן והבייקון על אש בינונית. כשהבייקון מתחיל לעבד את השומן שלו, מוסיפים את הנקניקייה ומבשלים עד שהבייקון מתפצח והנקניקיה מזהיבה, בערך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
צ ' יפסצ ' יפס
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוציאים בייקון ונקניק לקערה בעזרת כף מחוררת.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
למחבת, מוסיפים את הבצל, הסלרי והפלפל. מתבלים בקורט מלח.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
4
קולים עד שהם רכים, ואז הוסיפו את השום, האורגנו, הפלפל הלבן ופלפל הקאיין. מערבבים ומבשלים עד שהשום רך והסיר ריחני.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מסננים ומוסיפים את השעועית הספוגה. מערבבים לציפוי השעועית, ואז מוסיפים את ציר העוף, מעלים את האש ומביאים לרתיחה. מכסים ומצמצמים לרתיחה, מבשלים 30 עד 40 דקות, או עד שהשעועית אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
6
מוסיפים את הבייקון והנקניק בחזרה לסיר יחד עם האורז. מבשלים 30 דקות יותר או עד שהאורז רך והנוזל נספג. מערבבים פנימה פטרוזיליה טרייה קצוצה רגע לפני ההגשה. מתבלים לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מפאלדי טרי אם אפשרמפאלדי טרי אם אפשר
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת